[ad id='64602']

Σαμαράς: Μείωση 30% στο φόρο πετρελαίου θέρμανσης, «ψαλίδισμα» στον ΕΝΦΙΑ και αυξήσεις στους ένστολους


– ”Είμαστε σε φάση απογείωσης – Δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση με την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας”
– ”Είναι στα καλά τους (στον ΣΥΡΙΖΑ); – Θέλουν την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι, υπερασπίζονται τρομοκράτες και θέλουν να βγούμε από το ΝΑΤΟ”
– ”Μείωση κατά 30% στο φόρο του πετρελαίου Θέρμανσης – Κάναμε λάθη με τον ΕΝΦΙΑ – Όσοι το έκαναν θα δώσουν λόγο” τόνισε ο Α. Σαμαράς στη ΔΕΘ
– Μοναδικό αρχαιολογικό μνημείο χαρακτήρισε την Αμφίπολη, προσθέτοντας πως κάποιοι μίζεροι προσπάθησαν να το μειώσουν
– ”Ευχαριστώ τα παιδιά μας τους ενστόλους – Άμεσα η αποκατάσταση στους μισθούς των ενστόλων με σημαντικές αυξήσεις χωρίς να εκτροχιάζεται η οικονομία”
– Ο Α. Σαμαράς υποσχέθηκε στελέχωση και πλήρη λειτουργία της ΝΕΡΙΤ στη Θεσσαλονίκη 

Μείωση κατά 30% στο φόρο πετρελαίου θέρμανσης

Μείωση στο φόρο του πετρελαίου θέρμανσης κατά 30% με παράλληλη διατήρηση των επιδομάτων θέρμανσης, είναι η πιο βαριά από τις ανακοινώσεις του Α. Σαμαρά κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ.

Αμέσως μετά ο Πρωθυπουργός ο Πρωθυπουργός έκανε λόγο για σταδιακή μείωση της υπερφορολόγησης.

Μάλιστα ανέφερε πως στο προσχέδιο του προϋπολογισμού θα μπει η μείωση στην έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης αλλά και η αύξηση των δόσεων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο

Έγιναν λάθη στον ΕΝΦΙΑ – Όποιοι τα έκαναν θα πληρώσουν

Ιδιαίτερη εντύπωσε προκάλεσε η αναγνώριση από τον Α. Σαμαρά πως έγιναν λάθη στον ΕΝΦΙΑ και πως όποιοι τα έκαναν θα πληρώσουν.

Εκτός από την μείωση του ΕΝΦΙΑ στα μη ηλεκτροδοτούμενα ξενοικιαστα ακίνητα ο Πρωθυπουργός μίλησε για σταδιακή μείωση της επιβάρυνσης από τον ΕΝΦΙΑ που σε λίγα χρόνια θα μετατραπεί σε ανταποδοτικό τέλος για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Η Ελλάδα δεν κοιτά πίσω στο χτες που μας πλήγωσε κοιτά στη νέα Ελλάδα που χτίζουμε βήμα βημα, με πρώτο στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας δήλωσε στην έναρξη της ομιλίας του, όπου τόνισε πως η οικονομία γυρνάει σε ανάπτυξη μετά από 6 χρόνια ύφεσης.

Άμεσα σταδιακή αποκατάσταση στους μισθούς των ενστόλων

Ευχαριστώ τα παιδιά μας τους ένστολους είπε με έμφαση ο Πρωθυπουργός προσθέτοντας:

Θα εφαρμοστεί η απόφαση του ΣτΕ για επαναφορά των μισθών τους χωρίς να ανατρέψει το δημοσιονομικό μας προγραμματισμό.


Επίθεση σε Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ χωρίς καν να τους αναφέρει

Πολύ σκληρή ήταν η επίθεση του Α. Σαμαρά στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν τον κατανόμασε καν ενώ δεν πρόφερε και το όνομα του Α. Τσίπρα.

”Δεν ήθελαν να σταματήσει η σπατάλη στα δημόσια νοσοκομεία, αντιστέκονται στην πρόοδο, αντιστέκονται λυσσαλέα σε κάθε ιδιωτικοποίηση, απειλούν τους επενδυτές, δεν θέλουν την αξιολόγηση στο Δημόσιο, λένε ψέμματα, κανείς ευσυνείδητος υπάλληλος δεν κινδυνεύει, δε θέλουν να ακούσουν κουβέντα για τη λαθρομετανάστευση.

Είναι στα καλα τους; Θέλουν την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι, υποκινούσαν διαδηλώσεις και συλλαλητήρια κάθε μέρα αναστέλλοντας εμπορική δραστηριότητα, υπερασπίστηκαν κατα καιρούς ακραίους τρομοκράτες, ο κόσμος τους εχει καταλάβει, κάλυπταν τους κουκουλοφόρους που έκαιγαν την Αθήνα

Κόμμα δημοκρατικής ευθύνης είναι αυτό που σέβεται και περιφρουρεί τη νομιμότητα, όχι αυτό που καλύπτει τρομοκράτες και χωρίζει τη βία σε καλή και κακή.

Ζητούν να φύγει η Ελλάδα απο το ΝΑΤΟ

Αν δεν ήμασταν στο ΝΑΤΟ ποιος θα απαντούσε στον κύριο Ερντογάν πως υπάρχει μια Κύπρος;

Με την παρουσία του στη ΔΕΘ, μετά από 2 χρόνια, ο Κ. Καραμανλής έστειλε το δικό του μήνυμα στήριξης του Α. Σαμαρά.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts

Friend: tai game,