Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Χαμός στα social media με τον Κιάμο – Τι δηλώνει ο ίδιος

«Φωτιά» έχει πάρει και ο προσωπικός λογαριασμός του Πάνου Κιάμου στο facebook έπειτα από την είδηση που έσκασε σαν βόμβα το πρωί του Σαββάτου και αφορούσε στο κλείσιμο του νυχτερινού κέντρου από το ΣΔΟΕ για οικονομικές παραβάσεις, στο οποίο ο γνωστός τραγουδιστής είχε προγραμματισμένες δύο εμφανίσεις.

Χαμός στα social media με τον Κιάμο – Τι δηλώνει ο ίδιος

«Φωτιά» έχει πάρει και ο προσωπικός λογαριασμός του Πάνου Κιάμου στο facebook έπειτα από την είδηση που έσκασε σαν βόμβα το πρωί του Σαββάτου και αφορούσε στο κλείσιμο του νυχτερινού κέντρου από το ΣΔΟΕ για οικονομικές παραβάσεις, στο οποίο ο γνωστός τραγουδιστής είχε προγραμματισμένες δύο εμφανίσεις.\r\n\r\nΤα δύο στρατόπεδα γέμισαν την κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας του αοιδού που έχει 87. 768 φίλους.\r\n\r\n«Εκτός από νομική ευθύνη που μπορεί να μην έχετε, έχετε ως δημόσιο πρόσωπο και κοινωνική ευθύνη. Τελικά καταδικάζετε το γεγονός της φοροδιαφυγής των νυχτερινών κέντρων ή δεν σας αφορά? Η εμφάνισή σας στο σφραγισμένο και παράνομα ανοιχτό κέντρο δείχνει ότι πέρα από τις αποδοχές σας, τυχόν αντικοινωνικές και παραβατικές τακτικές σας αφήνουν αμέτοχο. Ή μάλλον συμμέτοχο…», γράφει το πρώτο σχόλιο αναγνώστη στην κοινωνική ιστοσελίδα.\r\n\r\n«Δηλαδή θέλει να μας πείσει ότι δεν ήξερε για το σφράγισμα του κέντρου που θα εμφανιζόταν και μάλιστα με ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΣΔΟΕ; Ολη η ομάδα του, οι δικηγόροι που έτρεξαν σήμερα το πρωί να του γράψουν αυτή τη ασυνάρτητη ανακοίνωση (ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει μια δικιά του δήλωση) δεν τον είχανε ενημερώσει;»\r\n\r\n«Κύριε Κιάμο συγνώμη κιόλας..!!!Ειδήσεις δεν είδατε οτι την Παρασκευή το μαγαζί σφραγίστηκε?.. Σας εκτιμώ σαν καλλιτέχνη…αλλά αν εμφανιστήκατε και το Σάββατο διαπράξατε ατόπημα..!!Και πως απορρέει εκ του νόμου η συμβατική σας υποχρέωση προς τον επιχειρηματία..όταν δεν υφίσταται νόμιμος χώρος για να τραγουδήσετε?..Με όλο τον σεβασμό!!!».\r\n\r\n«Από τα παράνομα πληρωθήκατε όμως η βραδιά εξελίχθηκε ως “φιλανθρωπική”»\r\n\r\nΦυσικά, υπήρξαν και οι fan υποστηρικτές του οι οποίοι έγραψαν:\r\n\r\n«Ο Κιάμος και ο κάθε καλλιτέχνης δεν έχει ευθύνη για τα οικονομικά του μαγαζιού που εμφανίζεται για ένα-δύο βράδια και ούτε θα την επωμιστεί».\r\n\r\n«Ο Πάνος δεν καταλαβαίνω πως θα μπορούσε να επέμβει στο αν θα κόβουν ή όχι αποδείξεις».\r\n\r\n«Η ανακοίνωση του Πάνου είναι σαφέστατη! Κατ’αρχας, νομική ευθύνη δεν έχει ο ίδιος για το συγκεκριμένο συμβάν αλλά καταλαβαίνουμε όλοι ότι θα είχε, αν είχε παραβεί τη συμφωνία που υπέγραψε. Δεν μπορούσε να μην εμφανιστεί τη δεύτερη βραδιά από τη στιγμή που το μαγαζί άνοιξε. Παράνομα ή όχι, δεν το αποφασίζει ο Πάνος ή έγω ή εσύ ή ο οποιοσδήποτε… Επίσης, αν καταδικάζει τα γεγονότα ή όχι φαίνεται από τον τρόπο ζωής του.\r\n\r\nΚιάμος: Εγώ δε φταίω\r\n\r\nΟ γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε κανονικά στο νυχτερινό κέντρο Summer Fix της Χαλκιδικής, παρά το 48ωρο λουκέτο που είχε βάλει το ΣΔΟΕ όταν, μετά από έλεγχο, προέκυψε πως δεν είχε κοπεί καμία απόδειξη για τους 500 πελάτες του μαγαζιού.\r\n

Το μήνυμα του Πάνου Κιάμου \r\nΤο μήνυμα του Πάνου Κιάμου

\r\nΑποφάσισε, πριν από μερικές ώρες, να αναρτήσει μια δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του στο Facebook, όπου ανέφερε: «Σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα στο κέντρο “SUMMER FIX” της Χαλκιδικής, όπως είναι προφανές, ουδόλως ευθύνομαι. Εν προκειμένω τήρησα, όπως πάντα κάνω και ως και εκ του νόμου οφείλω, τις απορρέουσες από την έγγραφη συμφωνία μου με την επιχείρηση υποχρεώσεις μου».

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY