Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Το χρονικό του χωρισμού Μπελούτσι-Κασέλ

Μετά από 14 χρόνια κοινού βίου η Μόνικα Μπελούτσι και ο Βίνσεντ Κασέλ βαρέθηκαν ο ένας τον άλλον και όπως ήταν φυσικό επόμενο έριξαν αυλαία στο γάμο τους.

Το χρονικό του χωρισμού Μπελούτσι-Κασέλ

Μετά από 14 χρόνια κοινού βίου η Μόνικα Μπελούτσι και ο Βίνσεντ Κασέλ βαρέθηκαν ο ένας τον άλλον και όπως ήταν φυσικό επόμενο έριξαν αυλαία στο γάμο τους.

\r\nΚαι όλο αυτό δεν αποτελεί ούτε σοκ ούτε έκπληξη σε όσους ήξεραν το ζευγάρι καθώς όπως λένε οι κακές γλώσσες η Μόνικα και ο Βίνσεντ «κουράστηκαν ή βαρέθηκαν» να βλέπουν ο ένας το πρόσωπο του άλλου.\r\n\r\nΗ αντίστροφη μέτρηση για το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι ξεκίνησε από όταν η εκρηκτική Ιταλίδα ηθοποιός έμενε στη Ρώμη με τις κόρες της και ο γοητευτικός Γάλλος στο Παρίσι.\r\n\r\nΔες δωρεάν TVonline!\r\n\r\nΦαίνεται πως οι προσπάθειες να βρεθούν κάπου στη Βραζιλία όποτε και όταν τους το επέτρεπαν οι συνθήκες δεν έσωσαν τη σχέση τους. Και για το λόγο αυτό η ηθοποιός πήρε τις δύο κόρες της Ντίβα και Λεονί και έφυγε από το σπίτι τους στο Ρίο ντε Τζανέιρο.\r\n\r\n\r\n\r\nΗ 48χρονη Μόνικα και ο 46χρονος Βίνσεντ γνωρίστηκαν το 1996 στα γυρίσματα της ταινίας «l’Appartement» και παντρεύτηκαν τρία χρόνια αργότερα.\r\n\r\nΣύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail» οι τριγμοί στη σχέση τους είχαν ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια και οι φήμες για χωρισμό έδιναν και έπαιρναν. Ακόμα και οι «London Times» είχαν σχολιάσει λεγόμενα της Μπελούτσι:\r\n\r\n«Θα μπορούσα να νιώσω πάθος ακόμα και για τον χειρότερο άνδρα που γνώρισα ποτέ. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με μια βαθύτερη συντροφικότητα. Σε μια τέτοια περίπτωση το πάθος μπορεί να μείνει αλλά για μένα πιο σημαντικά είναι η εμπιστοσύνη, ο σεβασμός και όχι ο άλλος αν σε έχει απατήσει. Τι να το κάνεις αν σου είναι πιστός στο σεξ και δεν έχει όλα τα παραπάνω».\r\n\r\nhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OT-BUWTsckI\r\n\r\nΚύκλοι από το κοντινό τους περιβάλλον λένε πως και οι δυο τα τελευταία δύο χρόνια το πάλευαν μέσα τους. Τον περασμένο Απρίλιο η Μπελούτσι σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει σο περιοδικό Grazia είχε δώσει το στίγμα για το τι θα ακολουθούσε στο προσεχές μέλλον:\r\n\r\n«Ο γάμος δεν ξέρεις ποτέ πόσο θα κρατήσει. Σήμερα μπορεί να λειτουργεί και να νομίζεις ότι όλα πάνε καλά. Αλλά σε ένα χρόνο δεν ξέρω». Τελικά πέρασαν μόνο τέσσερις μήνες από εκείνη τη δήλωση.\r\n\r\nΤον ίδιο μήνα και ο Κασέλ είχε μιλήσει στο περιοδικό Closer και είχε πει:\r\n\r\n«Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε πολύ διαφορετικά ζώα. Ισως αυτό να είναι και το κλειδί στη σχέση μας μετά από 18 χρόνια που είμαστε μαζί. Εξάλλου ποτέ δεν ζητάμε την έγκριση των άλλων ή τη γνώμη τους».

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY