Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Σε ποιες ελληνικές παραλίες έκαναν «απόβαση» οι διάσημοι του εξωτερικού (pics)

Ηλιος, καταγάλανα νερά, ατέλειωτα χιλιόμετρα με αμμουδερές παραλίες, γραφικά χωριά, τζατζίκι και μουσακάς, καρπούζι και τσίπουρο. Το ελληνικό καλοκαίρι έφερε και φέτος στα νησιά διάσημους από όλο τον κόσμο που... αναμείχθηκαν με τους εγχώριους σταρ και τις σταρλετίτσες.

Σε ποιες ελληνικές παραλίες έκαναν «απόβαση» οι διάσημοι του εξωτερικού (pics)

Ηλιος, καταγάλανα νερά, ατέλειωτα χιλιόμετρα με αμμουδερές παραλίες, γραφικά χωριά, τζατζίκι και μουσακάς, καρπούζι και τσίπουρο. Το ελληνικό καλοκαίρι έφερε και φέτος στα νησιά διάσημους από όλο τον κόσμο που… αναμείχθηκαν με τους εγχώριους σταρ και τις σταρλετίτσες.

\r\n

Η Μύκονος είχε φυσικά της τιμητική της και, σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς, η τουριστική κίνηση αυξήθηκε κατά 68% συγκριτικά με πέρυσι.\r\n\r\nΠληρωθείτε συμμετέχοντας σε έρευνες! Η γνώμη σας μετράει. Συμμετέχοντας σε έρευνες μπορείτε να κερδίσετε σήμερα χρήματα online!

\r\nΌπως αναφέρει το Έθνος, η παρουσία που τάραξε τα νερά στη Μύκονο φέτος το καλοκαίρι ήταν αυτή της Σοφίας Βεργκάρα. Η Κολομβιανή ηθοποιός, τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων πάνω της.\r\n

\r\n

Στη Μύκονο με την πολυτελή θαλαμηγό του βρέθηκε για άλλη μια χρονιά ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, Βαλεντίνο, αλλά και η Ναόμι Κάμπελ, που επέλεξε το Νησί των Ανέμων για να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Ρώσο μεγιστάνα Βλαντιμίρ Ντορονίν.

\r\n

\r\n

Η «μαύρη γαζέλα» έμεινε σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο στον Ορνό και ξεσάλωσε όταν πληροφορήθηκε ότι ο επί πέντε χρόνια σύντροφός της την ξεπέρασε σχετικά εύκολα και… έριξε άγκυρα στην αγκαλιά της 25χρονης Λούο Ζιλίν, που το 2011 είχε βγει «Μις Κίνα».

\r\n

Καλύτερη διαφήμιση δεν θα μπορούσε να μας κάνει και ο Ράσελ Κρόου, ο οποίος γύρισε όλο το νησί πάνω σε μια… γουρούνα μηχανή, ενώ χέρι χέρι περπατούσαν στα στενά σοκάκια ο γαλλικής καταγωγής Αμερικανός ηθοποιός Κριστόφ Λαμπέρ με τη Γαλλίδα, επίσης ηθοποιό, σύζυγό του, Σοφί Μαρσό.

\r\n

Στη Μύκονο και τις Σπέτσες πέρασαν τον μήνα του μέλιτος ο «θρύλος» του ΝΒΑ, Μάικλ Τζόρνταν, και η σύζυγός του, Ιβέτ.

\r\n

\r\n

Εκεί και η ηθοποιός, μοντέλο, socialite αλλά και… ιέρεια της μόδας και του Upper East Side της Νέας Υόρκης, Ολίβια Παλέρμο, με τον σύντροφό της, Γιοχάνες Χεμπλ, όπως επίσης και ο 35χρονος Νοτιοκορεάτης ράπερ Psy, που έκανε μόδα το Gangnam Style. Δεν έλειψαν, φυσικά, οι γνωστοί Ντιν και Νταν Κατέν, το δίδυμο των σχεδιαστών Dsquared.

\r\n

Κοντά σε αυτούς και η εγχώρια σόουμπιζ που «αράζει» κάθε καλοκαίρι στην Ψαρού και φωτογραφίζεται. Ο Αντώνης Ρέμος, η Μαρία Σολωμού με τον Πάνο Μουζουράκη, η Φανή Χαλκιά, η Δήμητρα Ματσούκα, η Χριστίνα Παππά, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ο Χρήστος Χολίδης και πολλοί άλλοι. Φυσικά και η Τζούλια Αλεξανδράτου -νιόπαντρη, με τον σύζυγό της Κριστιάν Καρπόζηλο- που προσέφερε σε κοινή θέα τα… μελανιασμένα οπίσθιά της.

\r\n

Οσο για τη Μόνικα Μπελούτσι, αναστάτωσε την Πάρο, όπου πέρασε τις καλοκαιρινές της διακοπές, με τις δύο κόρες της, την 9χρονη Ντέβα και την 3χρονη Λεονί, φιλοξενούμενη σε σπίτι Γάλλων φίλων της στην περιοχή του Μώλου.

\r\n

\r\n

Ο δε Χάρισον Φορντ, γοήτευσε τη Σύρο. Στην «αρχόντισσα» των Κυκλάδων ο σταρ του Χόλιγουντ απόλαυσε τις διακοπές του -όπως και πριν από δύο χρόνια- παρέα με τις κόρες του.

\r\n

Ακολουθώντας για άλλη μια χρονιά την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον, ο Τομ Χανκς βρέθηκε και φέτος στην Αντίπαρο, όπου το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ διατηρεί ένα καλόγουστο σπίτι.

\r\n

Στην Ελλάδα για άλλη μια φορά επέλεξε να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής Τζόρτζιο Αρμάνι, ο οποίος επισκέφτηκε τα Χανιά και την Κεφαλλονία.

\r\n

Στην Ελούντα, όπου έφτασαν με ιδιωτικό τζετ, απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, και η σύντροφός του, γνωστό μοντέλο από τη Ρωσία, Ιρίνα Σάικ.

\r\n

\r\n

Στο τέλος Ιουλίου έκανε… απόβαση στην Πάτμο το Χόλιγουντ για το 3ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ. Μεταξύ άλλων στο νησί της Αποκάλυψης βρέθηκαν ο Ελληνοαμερικανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος Αλεξάντερ Πέιν, βραβευμένος δύο φορές με Οσκαρ σεναρίου για τις ταινίες του «Πλαγίως» και «Οι απόγονοι», ο διευθυντής φωτογραφίας Φαίδων Παπαμιχαήλ και ο διάσημος σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς.

\r\n

Ξέφρενες βραδιές με ζεϊμπέκικο και τραγανό γαριδάκι στη Σύμη απόλαυσε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, ιδιοκτήτης του οίκου Guess, Μορίς Μαρτσιάνο. Στο ακριτικό νησί των Δωδεκανήσων βρέθηκε και ο σεΐχης της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ αλ Σολεϊμάν. Τακτικοί επισκέπτες του νησιού και γνωστοί Τούρκοι ηθοποιοί, τραγουδιστές και επιχειρηματίες. Πριν από λίγες μέρες εθεάθη και ο γιος του προέδρου της Τουρκίας, Αμπντουλάχ Γκιουλ.

\r\n

Στην άλλη πλευρά, στο Ιόνιο, τα μικρά και μεγάλα λιμάνια «βούλιαξαν» από γιοτ.

\r\n

Στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς αναμένεται η άφιξη της μεγαλύτερης θαλαμηγού του κόσμου με το όνομα Azzam. Το 180 μέτρων σκάφος, που το όνομά του σημαίνει στα Αραβικά «αποφασιστικότητα», κόστισε 592 εκατ. ευρώ και ανήκει στον εμίρη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Χαλίφα μπιν Ζαγιέντ.

\r\n

Στην Κεφαλονιά και ο Νίκος Αλιάγας με τη σύζυγό του, Τίνα Γρηγορίου, και την 8 μηνών κόρη τους, Αγάθη. Στο νησί γυρίστηκε το βιντεοκλίπ της τελευταίας της επιτυχίας, της πολύ γνωστής -στη χώρα της- Τουρκάλας τραγουδίστριας Χαϊντέ Γιενέρ.

\r\n

Στο γραφικό Φισκάρδο κατέπλευσε και το πλωτό παλάτι «Siren», που ανήκει στους αδερφούς Ντέιβιντ και Σάιμον Ρούμπεν, βρετανικής καταγωγής, που ζουν στο Μονακό.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY