[ad id='64602']

Μένια Μαθιουδάκη: Απαντά για το Ρουα Ματ και αν έχει δεχθεί ανήθικη πρόταση


Στη σκακιέρα της ζωής της, τα τελευταία δύο χρόνια έχει κάνει κίνηση-ματ, αφού από ένα επιτυχημένο μοντέλο έχει εξελιχθεί σε μία ανερχόμενη ηθοποιό. Με αφορμή τον ρόλο της στην καθημερινή ειρά του ΑΝΤ1 Ρουά Ματ, η Μένια Μαθιουδάκη, μίλησε για την επαγγελματική και προσωπική της ζωή.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε στην αθλητική εφημερίδα «Γαύρο»

Αρχικά σε γνωρίσαμε ως μοντέλο, αλλά από πέρυσι σε βλέπουμε ως ηθοποιό. Πως αποφάσισες να κάνεις αυτήν τη στροφή;

Σπούδασα για τρία χρόνια στην ανώτερη δραματική σχολή Θεοδοσιάδη. Ήταν κάτι που ήθελα να κάνω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Απλώς άργησα να πάρω την απόφαση να το τολμήσω τελικά. Όταν πήγα στη σχολή, κατάλαβα τι ήθελα πραγματικά να κάνω στη ζωή μου. Το μόντελινγκ το έκανα καθαρά για οικονομικούς λόγους, ενώ ταυτόχρονα σπούδαζα στο ΤΕΙ.

Πες μας δύο λόγια για τον ρόλο σου στο «Ρουά Ματ».

Είναι ένας από τους βασικούς ρόλους που βοηθούν στην εξέλιξη της ιστορίας. Είμαι η Παυλίνα, η κολλητή της Ρουμπίνης την οποία υποδύεται η Πατρίτσια Περιστέρη. Θεωρώ ότι έχω αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με τον ρόλο μου, όπως η δυναμικότητα αυτής της κοπέλας και η ανεξαρτησίας της. Είμαι αντίθετη, όμως, με την κυνικότητά της και το γεγονός ότι έχει απομυθοποιήσει τον έρωτα, επειδή πληγώθηκε πολύ στο παρελθόν.

Έχεις κάποιο πρότυπο; Κάποιο ηθοποιό στον οποίο θα ήθελες να μοιάσεις λόγω ταλέντου ή διαρκείας που έχει στον χώρο;

Είναι αρκετοί οι ηθοποιοί που θαυμάζω, όπως π.χ. Εβελίνα Παπούλια και η Ελένη Ράντου, με την οποία θα ήθελα να πάρα πολύ να συνεργαστώ. Ο καθένας, όμως, έχει τη δική του πορεία και βγάζει διαφορετικά πράγματα στο κοινό. Οπότε κι εγώ ως Μένια, προσπαθώ να είμαι όσο πιο αυθεντική και αληθινή μπορώ.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο επαγγελματικό σου όνειρο – όσο τρελό και αν είναι;

Τα όνειρά μου έχουν ήδη αρχίσει να πραγματοποιούνται και για μένα δεν έχουν τέλος. Θεωρώ πως ζωή χωρίς όνειρα δεν έχει ουσία. Άρα το τρελό εγώ το μεταφράζω σαν το ταβάνι των ονείρων μου – αν μπορούσε αυτό να υπάρξει – και αυτό είναι μια καριέρα στο εξωτερικό. Θα ήθελα να συνεργαστώ με ηθοποιούς που βλέπω στο σινεμά και γοητεύομαι.

Το μόντελινγκ για σένα έχει τελειώσει;

Ναι, έχει τελειώσει. Ήταν μια περίοδος στη ζωή μου που έκανα κάποιες δουλειές τις οποίες στα αλήθεια αγάπησα και πέρασα πολύ όμορφα, αλλά ως εκεί. Ένιωθα πως δεν με γέμιζε άλλο και δεν με αντιπροσώπευε ως Μένια.

Δέχτηκες κάποια ανήθικη πρόταση όσο καιρό ήσουν μοντέλο;

Δεν ξέρω αν είναι μόνο θέμα τύχης ή όχι, αλλά δεν μου έγινε ποτέ καμία ανήθικη πρόταση. Πάντα έβαζα τα όριά μου και δεν άφηνα κανέναν να τα ξεπεράσει.

Η δημιουργία οικογένειας είναι μέσα στα σχέδιά σου;

Σε ποια γυναίκα η οικογένεια δεν είναι μέσα στα πλάνα της; Σίγουρα είναι και στα δικά μου, απλώς όχι άμεσα. Θέλω πρώτα να σταθεροποιηθώ σε αυτό που κάνω και όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή θα έρθει μόνο του.

Θεωρείς ότι θα ήσουν καλή μαμά;

Θεωρώ πως ναι, γιατί θέλω να κάνω πολλά παιδιά

Ποιο είναι το μότο σου;

Όταν θέλεις κάτι πολύ, το πετυχαίνεις!

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts

Friend: tai game,