Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Μπρούσκο: Απρόσμενη η αντίδραση του Αχιλλέα στα λουλούδια του Σήφη (trailer)

Συγκρούσεις, απρόσμενες αντιδράσεις και μια μεγάλη έκπληξη βγάζουν εκτός ελέγχου τους πρωταγωνιστές του «ΜΠΡΟΥΣΚΟ». Οι αποφάσεις που θα λάβουν είναι καθοριστικές και οι σχέσεις τους κρέμονται από μια κλωστή.

Μπρούσκο: Απρόσμενη η αντίδραση του Αχιλλέα στα λουλούδια του Σήφη (trailer)

Συγκρούσεις, απρόσμενες αντιδράσεις και μια μεγάλη έκπληξη βγάζουν εκτός ελέγχου τους πρωταγωνιστές του «ΜΠΡΟΥΣΚΟ». Οι αποφάσεις που θα λάβουν είναι καθοριστικές και οι σχέσεις τους κρέμονται από μια κλωστή.\r\n\r\nΣτα νέα επεισόδια του «ΜΠΡΟΥΣΚΟ» οι συγκλονιστικές στιγμές θα σας κάνουν να δακρύσετε και να συγκινηθείτε. Μείνετε συντονισμένοι καθημερινά στις 21.00 μόνο στον ΑΝΤ1.\r\n\r\nΔευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016 –  474o επεισόδιο\r\n\r\nΟ Σήφης και η Αναστασία συγκρούονται, όταν εκείνος αδυνατεί να την πείσει για την ενοχή του Ματθαίου, έτσι εκείνη αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα.\r\n\r\nΣκηνή όμως κάνει και η Μελίνα στο Σήφη, για την ανθοδέσμη που της έστειλε, κατηγορώντας τον ότι ήθελε να της δημιουργήσει πρόβλημα με τον Αχιλλέα..\r\n\r\nΤην ίδια στιγμή η αντίδραση του Αχιλλέα σ’ αυτό το γεγονός είναι πέρα για πέρα απρόσμενη, δημιουργώντας τεράστιες ανασφάλειες στη Μελίνα. Το ίδιο αναπάντεχη είναι και η αντίδραση της Δάφνης, όταν έρχεται αντιμέτωπη με το έντονο φλερτ του Άρη.\r\n\r\nΗ Όλγα, αποτυγχάνει για ακόμα μια φορά να πλησιάσει και να κερδίσει την αγάπη της Στεφανίας, κάτι που φαίνεται να την προβληματίζει αφού περιμένει το παιδί του Σήφη.\r\n\r\nΑπό την άλλη, ο Μανωλιός βέβαιος για το ότι ο Σήφης είναι ο πατέρας του παιδιού που περιμένει η Μελίνα, αρχίζει και το διαδίδει παντού..\r\n\r\nΔείτε το βίντεο\r\n

\r\nΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ\r\n\r\nΜπρούσκο: Αχιλλέας και Αλεξάνδρα ξανά μαζί;\r\nΜπρούσκο: Επιστρέφει σύντομα η «γιαγιά Ανδριανή» (pic)\r\nΠότε θα είναι καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη ο Ανδρέας Γεωργίου\r\nΜπρούσκο – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το παρασκήνιο των γυρισμάτων στη Ρουμανία (pics)\r\nΑναστασία Δρακά: Περιέγραψε τον σοκαριστικό τραυματισμό της (vid)\r\nΤραυματισμός σοκ για ηθοποιό του Μπρούσκο! (video)\r\nΤο Μπρούσκο έφτασε στη Ρουμανία για γυρίσματα! (pics-video)\r\nΜπρούσκο – Αποκλειστικό: Φωτογραφίες από τη Ρουμανία!\r\nΑποκαλύψεις για Μπρούσκο και μετά Μπρούσκο-εποχή από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη (vid)\r\nΜπρούσκο: Η αποκάλυψη της Χρυσάνθης οδηγεί τον Πάτροκλο στην αυτοκτονία!\r\nΤι αλλάζει σε Μπρούσκο, Συμμαθητές και Ταμάμ;\r\nΤο Μπρούσκο θα γίνει βιβλίο; – Τι απαντά η Βάνα Δημητρίου!\r\nΜπρούσκο: Θα χωρίσουν Αχιλλέας-Μελίνα; – Η απάντηση της Βάνας Δημητρίου\r\nΤα «Δίδυμα Φεγγάρια»… τραγουδούν και το «Μπρούσκο»… χορεύει! (vid)\r\nΜπρούσκο: Ποιο παιδί των Ματθαίων μένει παράλυτο!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY