Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

JLo: «Ο Κάσπερ είναι ο άνδρας για να πορευτώ μαζί του στη ζωή» (pics)

"Για μένα, το σημαντικό είναι να έχω δίπλα μου ένα σπουδαίο σύντροφο για να συμπορεύομαι στη ζωή" δήλωσε η Τζένιφερ Λόπεζ σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Cosmopolitan και τον έχει βρει στο πρόσωπο του Κάσπερ Σμαρτ.

JLo: «Ο Κάσπερ είναι ο άνδρας για να πορευτώ μαζί του στη ζωή» (pics)

“Για μένα, το σημαντικό είναι να έχω δίπλα μου ένα σπουδαίο σύντροφο για να συμπορεύομαι στη ζωή” δήλωσε η Τζένιφερ Λόπεζ σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Cosmopolitan και τον έχει βρει στο πρόσωπο του Κάσπερ Σμαρτ.

\r\n

\r\n

Κι ενώ οι κακές γλώσσες έλεγαν πως η σχέση τους δεν θα κρατήσει, τελικά η 44χρονη σταρ και ο κατά 18 χρόνια μικρότερής της χορευτής κλείνουν σε λίγο καιρό δύο χρόνια και απ’ ό,τι φαίνεται ο έρωτας καλά κρατεί!

\r\n

\r\n

Η Λατίνα τραγουδίστρια και ηθοποιός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 26χρονο, τον οποίο αποκαλεί “beau” (όμορφο).\r\n\r\nΓνωρίστε και εμπιστευτείτε την ευκαιρία που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας!\r\n\r\n”Έχω τα δικά μου υψηλά standards για το τι θέλω σε ένα σύντροφο και πώς περιμένω να μου συμπεριφέρεται” εξηγεί η Λόπεζ και προσθέτει:

\r\n

\r\n

“Δίνω πολλά και δεν αναφέρομαι σε υλικά αγαθά, αλλά σε αυτά που προσφέρω σαν άνθρωπος… Αγάπη, αφοσίωση και όλα όσα συνθέτουν μια καλή, ουσιαστική σχέση”.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY