Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Υβόννη Μπόσνιακ: Όλο και μεγαλώνει η κοιλιά της… κυρίας Ρέμου (pics)

Ψύχραιμη, χαλαρή και κομψή, η Υβόννη Μπόσνιακ περιμένει μαζί με τον Αντώνη Ρέμο το πρώτο τους παιδί. Δείτε τις νέες φωτογραφίες της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Υβόννη Μπόσνιακ: Όλο και μεγαλώνει η κοιλιά της… κυρίας Ρέμου (pics)

Ψύχραιμη, χαλαρή και κομψή, η Υβόννη Μπόσνιακ περιμένει μαζί με τον Αντώνη Ρέμο το πρώτο τους παιδί. Δείτε τις νέες φωτογραφίες της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.\r\n\r\nΑκόμα κι αν δεν μιλάνε για τον ερχομό του πρώτου παιδιού τους, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ ζουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, αφού σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς.

\r\n\r\n

\r\n

Το μοντέλο πρόσφατα φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες της καμπάνιας των ρούχων που υπογράφει και λίγες μέρες μετά πέταξε με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, ώστε να βρεθεί μαζί με τον τραγουδιστή, ο οποίος πραγματοποιεί εμφανίσεις στη συμπρωτεύουσα.

\r\n\r\n

\r\n

Ο φακός του περιοδικού ΟΚ την απαθανάτισε στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν μαζί με τον Αντώνη Ρέμο. Η Υβόννη Μπόσνιακ, χαλαρή , χωρίς μακιγιάζ και πάντα κομψά ντυμένη, διανύει τους μήνες της εγκυμοσύνης της.\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\nΠηγή: thetoc.gr\r\n\r\n\r\n

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY