[ad id='64602']

Αντώνης Ρέμος: Τι δηλώνει για την εγκυμοσύνη της Υβόννης


Τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας είδε η είδηση, ότι η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος πρόκειται να γίνουν γονείς.

Ωστόσο, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει το ευχάριστο γεγονός, παρόλο που οι φωτογραφίες, με την φουσκωμένη κοιλίτσα της συντρόφου του τραγουδιστή, μιλούν από μόνες τους.

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στα «Παραπολιτικά» και φειδωλός στις δηλώσεις του.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής

Θα σε δούμε φέτος στο «The Voice»;

Ναι. Είναι ένα τίμιο παιχνίδι, που δεν έχει δόσεις reality. Το παιχνίδι είναι το πρώτο πάτημα της μηχανής. Το μετά είναι θέμα των παιδιών και της εταιρείας. Δυστυχώς, από ό,τι βλέπω η εταιρεία δεν τους προωθεί όσο θα έπρεπε. Αυτός ίσως να είναι ένας ανατρεπτικός παράγοντας για όσους θα ήθελαν να συμμετάσχουν. Αυτή τη στιγμή, δεν έχω δει κανένα από τα παιδιά να κάνει κάτι.

Εσύ βγήκες μπροστά για την ομάδα σου.

Την αγάπη μου για την ομάδα μου την πλήρωσα ακριβά. Παρά τρίχα δεν ήρθε η ολοκληρωτική καταστροφή της ζωής μου. Αισθανόμουν πως δεν μπορούσα να ανασάνω. Σαν να ήμουν σε ένα κουτί χίλια μέτρα κάτω από τη θάλασσα. Ευτυχώς ο κόσμος με στήριξε. Ηρθαν δύο δίσκοι που έγιναν επιτυχίες και κατάφερα να κρατηθώ όρθιος.

Ποιοι ήταν κοντά σου στη δύσκολη στιγμή;

Η οικογένειά μου, η Υβόννη και λίγοι φίλοι.

Ηταν ακριβό το τίμημα;

Από οικονομικής άποψης, από τότε που έγινα πρόεδρος του Ηρακλή έχω πληρώσει πάρα πολλά χρήματα. Από το 2010 μέχρι σήμερα θεωρώ ότι 500 οικογένειες του Δημοσίου πληρώνονταν από εμένα. Συνεχίζω να πονάω την ομάδα και να την αγαπάω.

Τι δίδαγμα πήρες από την περιπέτειά σου;

Οτι όλα γίνονται. Μόνο τα προβλήματα υγείας δεν αντιμετωπίζονται και εγώ έχω χάσει πολύ σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου. Ολα αντιμετωπίζονται. Και τα χρέη και οι φυλακές και οι χωρισμοί. Ολα.

Η σχέση σου με τον Θεό;

Προσπαθώ πάντα να λέω «δόξα τω Θεώ»και όχι συνέχεια «βοήθα Παναγία μου». Πιστεύω πολύ στον Θεό. Θέλω πραγματικά να πω ότι, παρά τα όσα ακούμε κατά καιρούς για ορισμένους, χαρακτηριζόμενους ως εκπροσώπους του Θεού επί της Γης, πρέπει να κρατήσουμε ισχυρή την πίστη μέσα μας. Εκπρόσωποί Του, άλλωστε, είμαστε όλοι μας κατά κάποιον τρόπο.

Ο χαμός του Αντώνη Βαρδή σού κόστισε;

Πολύ. Μάλιστα, στις τελευταίες συναυλίες μου δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου. Δεν μου αρέσει να γίνομαι γραφικός, αλλά πραγματικά συγκινήθηκα. Ο Αντώνης θα ζει πάντα μέσα από τα τραγούδια του.

Περιμένετε μωράκι με την Υβόννη Μπόσνιακ, όπως αναφέρουν και κάποια πρόσφατα δημοσιεύματα;

Θα σου πω μόνο πως και οι δύο είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε ό,τι καλό στη ζωή μας.

Την Υβόννη θα την παντρευτείς;

Κάποια στιγμή ίσως να το αποφασίσουμε. Θα το μάθετε. Δεν μένει τίποτα κρυφό.

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts

Friend: tai game,