[ad id='64602']

Κωστόπουλος: «Έγινα υπάλληλος για να σωθώ…»


«Σε όσους με κανιβαλίζουν μόνο ένας καλός ψυχίατρος μπορεί να δώσει απάντηση». Με τη φράση αυτή ο Πέτρος Κωστόπουλος απαντά σε όλους όσους προσπαθούν όπως λέει να κανιβαλίσουν πάνω στο προσωπικό του πρόβλημα.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Παραπολιτικά σχετικά με τα όσα του χρεώνουν για το θέμα της ΙΜΑΚΟ και όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες τονίζει:

«Δεν έχω αναφερθεί ποτέ μέχρι σήμερα στο θέμα των εργαζομένων της ΙΜΑΚΟ γιατί πιστεύω ότι έχουν κάθε δικαίωμα να διεκδικήσουν με κάθε νόμιμο τρόπο τις απαιτήσεις τους. Και το κατανοώ όπως κατανοώ και ευχαριστώ την μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων που δεν στράφηκε εναντίον μου εκτιμώντας την πρότερη επαγγελματική μου συμπεριφορά.

Βγάλτε χρήματα online. Κάνε εγγραφή τώρα!

Όμως δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται από τις δεκάδες χιλιάδες εταιρίες που πτώχευσαν  και τις εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους που έμειναν χωρίς δουλειά να είναι η ΙΜΑΚΟ και εγώ οι μόνοι  που για κάποιους πρέπει να σφυροκοπούνται διαρκώς. Ακόμη και στον κλάδο μας έχουν κλείσει πολλές εταιρίες με διάφορους τρόπους χωρίς αυτό να συγκινεί απ’ ότι φαίνεται τους αυτόκλητους “υπερασπιστές” των εργαζομένων. Φαίνεται ότι οι άλλοι εργαζόμενοι δεν έχουν ψυχή η δικαιώματα».

Παράλληλα αφήνει αιχμές για όσους όπως λέει κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους και τον χτυπάνε πισώπλατα:
«Είναι προφανές ότι το γεγονός πως προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου μέσα στα ΜΜΕ με κάνει ευάλωτο και εύκολο στόχο. Δυστυχώς στην ζωή μου για δουλειά δυο πράγματα έμαθα: να μιλάω και να γράφω. Και τα δύο δυστυχώς και πάλι διαπράττονται δημοσίως. Όσοι κρύβονται δεν χτυπιούνται….ίσως και γιατί πουλάνε λιγότερο».

Όπως υποστηρίζει δεν είχε άλλη επιλογή παρά «από το να δουλέψω και πάλι ως υπάλληλος για να επιβιώσω. Βλέπω όμως ότι κάποιοι έχουν εξαπολύσει έναν πόλεμο λάσπης με σκοπό να με εξοντώσουν και επαγγελματικά, εκτός από ηθικά εμένα και την οικογένειά μου στην φάση που βρίσκομαι».

Ο κ. Κωστόπουλος συνεχίζει λέγοντας ότι έκανε το χρέος του για να σώσει την ΙΜΑΚΟ το 2011
« Έβαλα 6.000.000 ευρώ περίπου στην εταιρία (πέρα από τα 5.500.00 ευρώ που δόθηκαν σε Δημόσιο και Ασφαλιστικούς Οργανισμούς) προερχόμενα από το σύνολο των προσωπικών μου καταθέσεων μετά από τριάντα χρόνια δουλειάς-το μεγαλύτερο μέρος-και από δάνεια στα οποία έβαλα εγγύηση την προσωπική μου περιουσία που τελικά εκποιήθηκε. Έτσι πληρώθηκαν και οι μισθοί έντεκα μηνών…

Αν δεν πίστευα στην σωτηρία της εταιρίας δεν θα ήμουν ηλίθιος να προχωρήσω σε αυτή την κίνηση γι’ αυτό θεωρώ συκοφαντία τα λεγόμενα ότι ήξερα για το επερχόμενο τέλος. Πρόκειται για βαριά συκοφαντία που πλήττει και την νοημοσύνη του κάθε ανθρώπου. Απορώ γιατί κάποιοι πρώην εργαζόμενοι της εταιρίας που μετέφεραν επιταγές από τη τράπεζα με λεφτά από τον προσωπικό μου λογαριασμό προς την ΙΜΑΚΟ δεν το λένε καθόλου,σαν να μην συνέβη ποτέ. Οι υπογραφές πάντως υπάρχουν….»

Όσο για κάποιους που ασχολούνται μαζί του τους αποκαλεί γραφικούς γραφικούς «που από την μια μεριά με κανιβαλίζουν και πανηγυρίζουν για την πτώχευσή μου και από την άλλη «κλαίνε» για τους εργαζόμενους τι να πω; Σε αυτούς μόνο ένας πολύ καλός ψυχίατρος μπορεί να δώσει απάντηση…».

Τελειώνοντας υπόσχεται ότι θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει οποιονδήποτε εθίγη από τηνπτωχευση της ΙΜΑΚΟ, στο μέτρο των δυνατοτήτων του όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts

Friend: tai game,