[ad id='64602']

Ελευθερίου: «Δεν θέλω να μιλήσω για τον χωρισμό μας με τον Ανδρέα»


Πριν από περίπου μία εβδομάδα, έγινε γνωστό πως έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Ανδρέα Γεωργίου.

Όπως ανέφερε το περιοδικό “Hello”, οι δυο τους θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, προσπαθώντας να κρατήσουν αυτή την εξέλιξη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τώρα, η νεαρή τραγουδίστρια μιλάει για πρώτη φορά για τις φήμες περί χωρισμού της από τον Ανδρέα Γεωργίου έπειτα από ενάμισι χρόνο σχέσης, αλλά και για τη φημολογούμενη ύπαρξη τρίτου προσώπου.

Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξή της Ελευθερίου στο “Down Town Κύπρου”.

Όταν δεν είσαι καλά συναισθηματικά ή ψυχολογικά, τι αντίκτυπο έχει αυτό στη δουλειά σου;

Προσπαθώ να διαχωρίζω αυτά τα θέματα. Παρόλα αυτά είμαι άνθρωπος, έχω τις ευαισθησίες μου και δεν είναι τόσο εύκολο όσο στο περιγράφω αυτή τη στιγμή. Σε όλα αυτά, βέβαια, υπάρχει και ένα κομμάτι που λέγεται «εργασιοθεραπεία». Όταν, δηλαδή, μέσα από αυτό το «δώρο» που λέγεται τραγούδι, μπορείς να βγαίνεις και να προσφέρεις στον κόσμο κάτι από την ψύχη σου, τότε μειώνεται και η ένταση στα όποια προβλήματα.

Υπάρχουν μέρες που είσαι καλά, μέρες που δεν είσαι καλά, μέρες που περνάς δύσκολα, αλλά αυτό το «πρέπει να βγεις και να τραγουδήσεις» στο τέλος σου κάνει καλό… Αυτό το έζησα και πρόσφατα. Τη στιγμή που βγαίνεις στο stage και ξέρεις ότι έχεις υποχρέωση να κάνεις τον κόσμο να χαρεί, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να του στερήσεις αυτό που ζητά από εσένα. Κι είναι μαγικό. Είναι η στιγμή που και εσύ ξεχνάς τα πάντα.

Έχεις χωρίσει με τον Ανδρέα, όπως γράφεται ή απλά βιώνετε μία «περίεργη» περίοδο στη σχέση σας;

Είναι νωρίς να αναφερθώ στο συγκεκριμένο θέμα. Θέλω να δω προηγουμένως μέσα μου, καθαρά, τι γίνεται. Με την ίδια λογική που δεν ήθελα να προβάλω τη σχέση μου και γενικότερα την προσωπική μου ζωή, έτσι και τώρα δεν θέλω να αναφερθώ σε ό,τι γράφεται. Θέλω να αφήσω το συγκεκριμένο κομμάτι για μένα. Στην πορεία θα δείξει τι θα συμβεί και τι θα γίνει.

Ακούγεται μπερδεμένο πάντως. Σαν να είστε αλλά και σαν να μην είστε μαζί…

Είναι κάτι που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη μέσα μου. Προς το παρόν δεν είμαι σε θέση να μιλήσω, να πω κάτι και να εκθέσω τον εαυτό μου ή τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Πόσο καιρό είστε ζευγάρι;

Ενάμισι χρόνο.

Ο Αντρέας είναι η μεγαλύτερή σου σχέση μέχρι σήμερα;

Ναι.

Τι θα σε έκανε να χωρίσεις από μία σχέση σου;

Οι καταστάσεις που βιώνεις. Όσο και αν υπάρχει αγάπη, όταν βλέπεις ότι σε κουράζει αυτό που ζεις, ότι δεν περνάς καλά, ότι δεν υπάρχουν σωστές συμπεριφορές, τότε είναι κρίμα να το παλεύεις απλά και μόνο για να συμβιβαστείς με μία κατάσταση. Επίσης, θα με έκανε να χωρίσω αν υπήρχε κάποιο άλλο πρόσωπο ανάμεσα σε μένα και στον σύντροφό μου. Θα μου ήταν πολύ δύσκολο να συγχωρέσω μία απιστία. Και ξέρεις κάτι; Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο και συμβαίνει κάτι από αυτά που σου ανέφερα προηγουμένως, τότε είναι καλύτερα να ζεις χωριστά ώστε να θυμάσαι μόνο τα καλά από όσα ζήσατε μαζί.

Θα μπορούσες να κρατήσεις φιλική σχέση μετά από ένα χωρισμό;

Δεν είναι εύκολο. Δεν ξέρω. Αν, ωστόσο, δεν χωρίσεις άσχημα -και μιλάω γενικά γι’ αυτό το θέμα- δεν βρίσκω για ποιο λόγο να μην κρατήσεις μία σχέση η οποία στην πορεία θα μπορεί να ονομαστεί φιλική. Εγώ πάντως θα ήθελα να κρατούσα φιλική σχέση με έναν άνθρωπο με τον οποίο πέρασα καλά στην πορεία.

Δεν θα συγχωρούσες ποτέ την απιστία, ακόμη και αν ο σύντροφός σου, σου έλεγε ότι ήταν ένα λάθος, ότι ήταν μία παρόρμηση και πως δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο;

Όχι. Δεν θα συγχωρούσα την απιστία. Είμαι ένας άνθρωπος που δίνει τα πάντα σε μία σχέση και, όταν δίνεις, καλό είναι και να παίρνεις.

Ξέρεις, έχει ήδη αναρτηθεί σε sites -κάτι που δεν ξέρω αν το γνωρίζεις- ότι «ο Αντρέας Γεωργίου έχει ήδη μπει σε νέα σχέση, η οποία είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του με την Ελευθερία». Τι απαντάς σ αυτό;

Δεν θέλω να μιλήσω για το θέμα που μου αναφέρεις…

Τι ήταν εκείνο που σε είχε φέρει τόσο κοντά με τον Ανδρέα;

Με τον Ανδρέα ήμασταν ούτως ή άλλως πάρα πολύ καλοί φίλοι στο παρελθόν για 8 χρόνια και θεωρώ ότι ήταν το timing να γίνουμε κάποια στιγμή και ζευγάρι.

Πώς αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες που εμφανίζονται στη ζωή σου;

Χαμογελώντας, παίρνοντας δύναμη και προχωρώντας. Έτσι είναι η ζωή: έχει και τις χαρές, και τις λύπες και τις δυσκολίες της. Δεν είναι εύκολη.

Έχεις σκεφτεί τον εαυτό σου με οικογένεια και παιδιά;

Είναι κάτι που δεν θα μπορούσα να σκεφτώ από τα 24 μου χρόνια. Ναι μεν έχω κάνει μία σοβαρή σχέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα προχωρούσα στο να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια σε τόσο μικρή ηλικία. Η οικογένεια θα έρθει πιο μετά, θα ήθελα να κάνω παιδιά και να είμαι παντρεμένη με έναν άνθρωπο που να τον αγαπώ και να με αγαπά. Οικογένεια θα έκανα μόνο αν συναντούσα τον άντρα για τον οποίο θα ήμουν βέβαιη ότι θα ήταν άξιος πατέρας για τα παιδιά μου.

Ο Ανδρέας θα μπορούσε να γίνει ιδανικός πατέρας;

Τον Ανδρέα τον ξέρω πολλά χρόνια. Κι είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και θα αγαπώ για πάντα. Ποτέ δεν θα μπορούσα να πω κακό λόγο για τον Αντρέα και, ναι, πιστεύω πως θα μπορούσε να γίνει ένας πολύ καλός πατέρας.

Εκ των υστέρων θα προτιμούσες να κρατούσατε τη φιλική σας σχέση, παρά να εξελισσόταν όλο αυτό σε ερωτικό;

Κανείς δεν μπορεί να το ξέρει αυτό. Προς το παρόν, όλα καλά.

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts

Friend: tai game,