Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ο Justin Bieber θέλει να παντρευτεί άμεσα!

Ο νεαρός ποπ τραγουδιστής  Justin Bieber αποφάσισε ότι έχει έρθει στην κατάλληλη... ηλικία για να κάνει το μεγάλο βήμα και να δημιουργήσει οικογένεια ενώ δηλώνει ότι θέλει να αποκτήσει και πολλά παιδιά!

Ο Justin Bieber θέλει να παντρευτεί άμεσα!

Ο νεαρός ποπ τραγουδιστής  Justin Bieber αποφάσισε ότι έχει έρθει στην κατάλληλη… ηλικία για να κάνει το μεγάλο βήμα και να δημιουργήσει οικογένεια ενώ δηλώνει ότι θέλει να αποκτήσει και πολλά παιδιά!

\r\nΤο είδωλο της νεολαίας (;) τόνισε ότι θέλει να γίνει μπαμπάς σε νεαρή ηλικία για να μπορεί να καταλαβαίνει τα παιδιά του ενώ λέει ότι οι παππούδες του Bruce και Diane Dale είναι τα πρότυπά του αφού αγαπούν ο ένας τον άλλον τόσο πολύ, μετά από τόσα χρόνια! Όταν θα είναι  στην ηλικία τους, συνεχίζει ο τραγουδιστής, θέλει να είναι τόσο ερωτευμένος με τη γυναίκα του όσο είναι ο παππούς του με τη δική του.\r\n\r\nΟ Bieber που χώρισε πρόσφατα με την Selena Gomez, λέει ότι παραμένει πραγματικά φίλος μαζί της. «Με την προϋπόθεση ότι δύο άνθρωποι είναι ευγενικοί ο ένας προς τον άλλο κατά τη διάρκεια ενός χωρισμού, δεν υπάρχει λόγος να μην παραμείνουν φίλοι.», λέει!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY