Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Οι διάσημες που δεν έχουν πρόβλημα να πουν πως έκαναν πλαστική (pics)

Όταν η φύση δεν είναι γενναιόδωρη μαζί τους, τότε οι επώνυμες κυρίες αφήνονται στα χέρια του καλύτερού τους φίλου, του πλαστικού χειρουργού, Χωρίς να διστάζουν να το ομολογήσουν δημόσια.

Οι διάσημες που δεν έχουν πρόβλημα να πουν πως έκαναν πλαστική (pics)

Όταν η φύση δεν είναι γενναιόδωρη μαζί τους, τότε οι επώνυμες κυρίες αφήνονται στα χέρια του καλύτερού τους φίλου, του πλαστικού χειρουργού, Χωρίς να διστάζουν να το ομολογήσουν δημόσια.

\r\n\r\n

Eλένη Χατζίδου\r\nΠλαστική στη μύτη\r\n\r\n\r\n\r\nΗ Ελένη Χατζίδου, λίγο πριν ξεκινήσει τις εμφανίσεις στο Dancing With The Stars ΙV, αποφάσισε να μπει στο χειρουργείο, προκειμένου να διορθώσει τη μύτη της, η οποία μέχρι τότε ήταν το σήμα κατατεθέν της. Η πλαστική επέμβαση που έκανε στο πρόσωπό της σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τα Μέσα (τα σχόλια ήταν αρνητικά κυρίως για τη νέα της εμφάνιση), όμως το αποτέλεσμα φαίνεται πως ήταν αυτό που ήθελε η τραγουδίστρια. «Θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα τα πράγματα, οπότε δεν παραπονιέμαι. Βασικά πίστευα ότι μια πλαστική επέμβαση δεν αποτελεί ταμπού πια όπως παλιότερα. Όμως πραγματικά δεν με ενοχλεί ό,τι κι αν λένε. Είναι κάτι που το ήθελα πολύ, είχα πρόβλημα αναπνοής και έτσι αποφάσισα να την κάνω. Πάντως δεν έχω πρόβλημα να μιλάω γι’ αυτό» δήλωσε η Ελένη Χατζίδου 
στο περιοδικό Ηello.\r\n\r\nΈλενα Παπαρίζου\r\nΠλαστική στο στήθος\r\n\r\n\r\n\r\nΗ Έλενα Παπαρίζου πριν από περίπου τέσσερα χρόνια δεν δίστασε να παραδεχτεί την πλαστική επέμβαση που έκανε στο στήθος της. «Έχω κάνει πλαστική στο στήθος μου. Ήθελα να το κάνω, το έκανα και δεν θεωρώ ότι πρέπει να το κρύψω. Και η πλάκα ξέρεις ποια είναι; Ότι έλεγαν πως είχα κάνει πλαστική, προτού την κάνω» είχε εξομολογηθεί η Έλενα. Όσο για το αν το έχει μετανιώσει… «Από τότε που έχω βάλει στήθος φαίνεται διαφορετικό το σώμα μου. Δεν το μετάνιωσα, αλλά αν έβαζα τον εαυτό μου ξανά στο χειρουργικό κρεβάτι, θα το είχα μικρύνει. Η αλήθεια είναι πως όταν τα έβαλα δεν ήταν τόσο μεγάλα, αλλά στην πορεία πάχυνα» είπε η Έλενα στο ΟΚ!.\r\n\r\nΚατερίνα Καινούργιου\r\nΠλαστική στη μύτη\r\n\r\n\r\n\r\nΗ εξωτερική εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου έχει σχολιαστεί πολλές φορές. Ωστόσο η παρουσιάστρια έχει παραδεχτεί την πλαστική επέμβαση που έκανε στη μύτη της. «Είχα διάφραγμα και ορισμένα αναπνευστικά προβλήματα. Γι’ αυτούς τους λόγους και με τη σύμφωνη άδεια των γονιών μου το έκανα. Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Δεν το μετάνιωσα ποτέ, αλλά ούτε και το έκρυψα. Δεν θεωρώ όμως πως υπάρχει λόγος να το συζητάω. Είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων ως ένα βαθμό, αρκεί να μην αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά. Δεν μπορώ να βλέπω “παγωμένα” πρόσωπα» δήλωσε η παρουσιάστρια στο People. Επίσης, μέσα από την εκπομπή Δέστε Τους έχει αναφερθεί στους λόγους που την οδήγησε στην πλαστική επέμβαση.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY