Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Κουρκούλης: Μίλησε για την περιπέτειά του με τον καρκίνο

Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για την υγεία μου» ήταν ο Νίκος Κουρκούλης, όπου μίλησε για την αυτοϊασή του -όπως του είπαν οι γιατροί-, από τον καρκίνο παγκρέατος, εξηγώντας ότι για εκείνον είναι κάτι στο οποίο βοήθησε πολύ η πίστη του στον Θεό.\r\n

Κουρκούλης: Μίλησε για την περιπέτειά του με τον καρκίνο
Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για την υγεία μου» ήταν ο Νίκος Κουρκούλης, όπου μίλησε για την αυτοϊασή του -όπως του είπαν οι γιατροί-, από τον καρκίνο παγκρέατος, εξηγώντας ότι για εκείνον είναι κάτι στο οποίο βοήθησε πολύ η πίστη του στον Θεό.

\r\n

\r\n

«Ήταν ένα ογκίδιο. Οι λέξεις δεν με φοβίζουν. Οι γιατροί μου έδωσαν περιθώρια ελπίδας. Είχαν πει πως έπρεπε να πάω να εγχειριστώ στο εξωτερικό. Είχα πολύ καλή διάθεση. Δεν πίστεψα ότι υπήρχε αυτό το πρόβλημα. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι ήμουν άρρωστος», δήλωσε ο τραγουδιστής.

\r\n

\r\n

«Ένας φίλος μου με παρακινεί να πάμε στο Άγιον όρος. Μπαίνουμε μέσα στο καράβι και είναι δυο άνθρωποι δίπλα μου. Μου λένε είμαστε θαυμαστές από την Αμερική. Τους είπα ότι θα πήγαινα κι εγώ σε λίγο καιρό. Ανακαλύπτω λοιπόν ότι ο ένας από τους δυο ήταν αυτός που θα με εγχειρούσε. Όταν φτάνω εκεί βρίσκομαι δίπλα στην εικόνα και ένας παππούλης με καλεί μέσα. Εκεί κατέρρευσα. Ένιωσα την ανάγκη να ανοίξω την ψυχή μου. Έκανα Πάσχα εκεί. Κατέβηκα στην Αθήνα και έκανα εξετάσεις», συνέχισε.

\r\n

\r\n

Όμως, τα αποτελέσματα έδειξαν πως δεν είχε απολύτως τίποτα στην υγεία του. «Πρέπει να πιστέψεις ότι θα γίνεις καλά. Ο πανικός και η κακή σκέψη δε βοηθάει καθόλου. Αυτό που συμβουλεύω τον κόσμο είναι να μιλάει και να βάζει όμορφες εικόνες στο μυαλό του που θα του κάνουν καλό».

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY