Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

«Η Μαντόνα εκνευρίστηκε γιατί δεν ήθελα να την πηδ…»

Ο διάσημος κιθαρίστας Νάιλ Ρότζερς αποφάσισε να... ξεφτιλίσει τη διάσημη τραγουδίστρια της ποπ, Μαντόνα, αφού θυμήθηκε ένα περιστατικό το οποίο συνέβη την δεκαετία του 80.

«Η Μαντόνα εκνευρίστηκε γιατί δεν ήθελα να την πηδ…»

Ο διάσημος κιθαρίστας Νάιλ Ρότζερς αποφάσισε να… ξεφτιλίσει τη διάσημη τραγουδίστρια της ποπ, Μαντόνα, αφού θυμήθηκε ένα περιστατικό το οποίο συνέβη την δεκαετία του 80.

\r\nΟ Ρότζερς ήταν παραγωγός στο “Like a Virgin” το οποίο πούλησε πάνω από 20.000.000 αντίτυπα. Την εποχή εκείνη η Μαντόνα πλησίασε τον Ρότζερς και τον ρώτησε για ποιο ακριβώς λόγο δεν ήθελε να την «πηδ…» όπως χαρακτηριστικά διηγείται ο παραγωγός.\r\n\r\nΗ νεαρή τότε τραγουδίστρια είπε στον μετέπειτα στενό της φίλο ότι όλοι την ήθελαν να την έχουν στο κρεβάτι τους και πραγματικά απορούσε γιατί αυτός δεν έκανε ποτέ κάποια κίνηση.\r\n\r\nΒέβαια ο παραγωγός φρόντισε να εξηγήσει για ποιο ακριβώς λόγο δεν ήθελε να βρεθεί στο ίδιο κρεβάτι μαζί της. Πολύ απλά γιατί είχε μια μάλλον… τραυματική εμπειρία με μια διάσημη τραγουδίστρια και δεν ήθελε να την επαναλάβει.\r\n\r\nΟ Νάιλ Ρότζερς όμως πραγματικά «χρωστάει» στη Μαντόνα αφού ήταν η αφορμή για να κόψει τα ναρκωτικά.\r\n\r\nΟ κιθαρίστας είχε βρεθεί σε κάποιο πάρτι γενεθλίων της όταν λιποθύμησε από ισχυρή δόση ναρκωτικών. Εκείνη τον φρόντισε και του συμπαραστάθηκε σε τέτοιο σημείο, που τον έκανε να απεξαρτηθεί από τις ουσίες.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY