Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ε. Μελέτη: “Δεν είμαι μόνη μου. Είμαι σε σχέση και δεν το κρύβω!”

Η Ελεονώρα ξαναβρήκε το χαμόγελο και την αρμονία της και είναι ευτυχισμένη. Η γνωστή παρουσιάστρια του “Μελέτησέ το” μιλά για τα νέα της σχέδια, τον σύντροφό της και τις αλλαγές στη ζωή της...

Ε. Μελέτη: “Δεν είμαι μόνη μου. Είμαι σε σχέση και δεν το κρύβω!”
Η Ελεονώρα ξαναβρήκε το χαμόγελο και την αρμονία της και είναι ευτυχισμένη. Η γνωστή παρουσιάστρια του “Μελέτησέ το” μιλά για τα νέα της σχέδια, τον σύντροφό της και τις αλλαγές στη ζωή της…

\r\n

\r\n

Μιλώντας στο περιοδικό “ΕΓΩ” για τη νέα της σχέση δήλωσε: “ Δεν είμαι μόνη μου. Είμαι σε σχέση και δεν το κρύβω. Αλλά τα τελευταία δυο χρόνια “δαγκώνω” λίγο σε ό,τι αφορά τα προσωπικά μου. Στο πώς οριοθετώ την προσωπική μου ζωή, κάνοντας τη δουλειά που κάνω”.  Ωστόσο, η ίδια δηλώνει πολύ ευτυχισμένη: “Είμαι ευτυχισμένη και κυρίως ισορροπημένη”.

\r\n

\r\n

\r\n

Για το γάμο, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε: “Υπάρχει μια αίσθηση ότι δεν μου αρέσει ο γάμος. Ίσα ίσα, που τον γουστάρω πολύ! Θα μπορούσα να έχω ήδη παντρευτεί. Θέλω όμως, όταν κάνω αυτό το βήμα να κρατήσει για πάντα”.

\r\n

\r\n

Όσο για το πώς βλέπει το θέμα μιας ξαφνικής εγκυμοσύνης δήλωσε: “Θεωρώ χαζό να προκύψει μια ξαφνική εγκυμοσύνη σε μια ενήλικη γυναίκα από τη στιγμή που μπορεί να το ελέγξει. Αλλά αν μου συνέβαινε δεν θα έκανα έκτρωση!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY