Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Είπαν «όχι» σε 4 εκατ. δολάρια Kim Kardashian – Kanye West

Τους πήρε λίγο χρόνο μέχρι να αποφασίσουν αν θα πουλήσουν τις φωτογραφίες της μικρής τους κόρης, North, στον Τύπο ή αν θα παρουσιάσουν τη μικρή στο τηλεοπτικό talk show της γιαγιάς Kris Jenner. Αλλά δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση!

Είπαν «όχι» σε 4 εκατ. δολάρια Kim Kardashian – Kanye West

Τους πήρε λίγο χρόνο μέχρι να αποφασίσουν αν θα πουλήσουν τις φωτογραφίες της μικρής τους κόρης, North, στον Τύπο ή αν θα παρουσιάσουν τη μικρή στο τηλεοπτικό talk show της γιαγιάς Kris Jenner. Αλλά δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση!\r\n\r\nΌπως φαίνεται, η μικρή είναι τρομερά περιζήτητη, αφού έχει δεχτεί πολλές προτάσεις από διάφορες μεριές. Ένας αυστραλέζικος δημοσιογραφικός οργανισμός έδινε στη μαμά Kim τέσσερα εκατομμύρια δολάρια, αλλά η reality star δεν δέχτηκε να ξεπουλήσει το παιδί της.\r\n\r\n«Ούτως ή άλλως, αν δέχονταν την πρόταση, σκόπευαν να καταθέσουν τα χρήματα στο φιλανθρωπικό ίδρυμα του Kanye» είπε μια πηγή από τον κύκλο του ζευγαριού.\r\n\r\n

\r\n

Μοναδικές προσφορές για τη νυχτερινή σας διασκέδαση!\r\n\r\nΟι παπαράτσι ζητούν διακαώς να δουν και να απαθανατίσουν τη μικρή.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY