Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Γαμήλιο ταξίδι στα… αστέρια!

Ο Άστον Κούτσερ είναι από τους ηθοποιούς που χρυσοπληρώνεται στο Χόλιγουντ και σίγουρα δεν τον έχει επηρεάσει η κρίση, γι' αυτό έχει πολύ μεγάλα σχέδια για τον δικό του μήνα του μέλιτος.

Γαμήλιο ταξίδι στα… αστέρια!
Ο Άστον Κούτσερ είναι από τους ηθοποιούς που χρυσοπληρώνεται στο Χόλιγουντ και σίγουρα δεν τον έχει επηρεάσει η κρίση, γι’ αυτό έχει πολύ μεγάλα σχέδια για τον δικό του μήνα του μέλιτος. \r\n\r\nΜόλις στεγνώσει το μελάνι στα χαρτιά του διαζυγίου του με την Ντέμι Μουρ, ο δημοφιλής ηθοποιός θα παντρευτεί τη Μίλα Κούνις. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο γάμος του ζευγαριού έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι στο Ηνωμένο Βασίλειο.

\r\n

\r\nΌσο για το γαμήλιο ταξίδι τους;

\r\n

\r\nΑυτό θα γίνει τα Χριστούγεννα, αφού τότε θα ξεκινήσουν επισήμως οι διαστημικές πτήσεις με τη Virgin Galactic του Ρίτσαρντ Μπράνσον.\r\n\r\nΝαι, πολύ καλά διαβάσατε. Ο Άστον θα πάει τη δεύτερη κατά σειρά νόμιμη σύζυγό του να δει τη Γη από… το Διάστημα. «Η θέση που έκλεισε ο Κούτσερ για το διαστημικό ταξίδι του κοστίζει 150.000 ευρώ και είναι στην πρώτη πτήση που θα πραγματοποιηθεί τα Χριστούγεννα με το διαστημόπλοιο του Μπράνσον» δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού στην εφημερίδα «The Sun».\r\n\r\nΌπως έχει γίνει γνωστό, η διαστημική πτήση θα καλύψει 62 μίλια και θα προσφέρει στους ταξιδιώτες την εμπειρία της απώλειας της βαρύτατης και θαυμαστές εικόνες της Γης από μακρία.\r\n\r\nΕκτός από τον Κούτσερ και την Κούνις που θα τον ακολουθήσει, στο ταξίδι στα… αστέρια θα πάρουν μέρος και άλλοι σταρ του Χόλιγουντ, όπως ο Τζάστιν Μπίμπερ και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο με τη συμπρωταγωνίστρια του στον «Τιτανικό» Κέιτ Γουίνσλετ.\r\n\r\nΠηγή: Δημοκρατία

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY