Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Βρεττός: «Παντρεύομαι την γυναίκα που ερωτεύτηκα»

Ο έρωτας του με την Ευαγγελία Αραβανή μονοπώλησε το ενδιαφέρων στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz και ήταν σίγουρα ένα από τα θέματα συζήτησης.

Βρεττός: «Παντρεύομαι την γυναίκα που ερωτεύτηκα»
Ο έρωτας του με την Ευαγγελία Αραβανή μονοπώλησε το ενδιαφέρων στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz και ήταν σίγουρα ένα από τα θέματα συζήτησης. \r\n\r\nΩστόσο, ο ίδιος δηλώνει συνειδητοποιημένος για αυτή του τη σχέση και παρόλο που ποτέ δεν θέλησε να απασχολεί τα ΜΜΕ με τα προσωπικά του, αποκαλύπτει πως η Ευαγγελία είναι ίσως η σχέση ζωής για εκείνον.

\r\n

\r\n

Μιλώντας στη “Πρώτο Θέμα” ο γνωστός τραγουδιστής που κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι με τίτλο “Άλλος άνθρωπος” μιλά για το μικρό ατύχημα που είχε στην πρεμιέρα του στη Θεσσαλονίκη, όταν έπεσε σε μια καταπακτή και εξομολογείται πως είναι η σχέση του με την σύντροφό του Ευαγγελία.\r\n\r\n

\r\n

\r\n

“Είμαι κοινωνικός άνθρωπος, αυθόρμητος, σε βαθμό που καμιά φορά πληρώνω τις συνέπειες. Δεν φοράω το λαμπερό χαμόγελο και ποζάρω σε εξώφυλλα. Στερούμαι υποκριτικού ταλέντου… Δεν προσπάθησα να πουλήσω μέσω της προσωπικής μου ζωής. Είμαι καλά, είμαι σε μια σοβαρή σχέση, ίσως σε μια σχέση ζωής. Μετά τα 30 θέλω να ζήσω ελεύθερος, να περπατήσω χεράκι – χεράκι. Είναι τόσο κακό;”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

\r\n

\r\n

Για τη μεγάλη δημοσιότητα που πήρε η σχέση του με την Ευαγγελία στις αρχές, δήλωσε: “ Είναι επικίνδυνο, ειδικά στο ξεκίνημα να προβάλλεται τόσο μια σχέση από τα Μέσα. Μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Ακούς διάφορα… Για εμένα υπήρξε το καλύτερο crash test. Ανέκαθεν ήμουν σχεσάκιας. Μου αρέσει να μοιράζομαι τη ζωή μου. Δεν μου αρέσει η μοναξιά. Θέλω να υπάρχει μια αγκαλιά όταν γυρίζω σπίτι”.

\r\n

\r\n

Τέλος, στην ερώτηση αν ετοιμάζεται να παντρευτεί, απαντά: “Θα το κάνω με μια γυναίκα που θα είμαι ερωτευμένος πολύ, και με την Ευαγγελία είμαι. Δίπλα της νιώθω ασφάλεια και σιγουριά. Ο γάμος δεν θέλω να έρθει ως φυσική συνέχεια μετά από χρόνια συγκατοίκησης”.\r\n\r\nΠηγή: tlife

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY