Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Απίστευτος καυγάς Λιάγκα-Σταμάτη για τα χρήματα που παίρνει ο παρουσιαστής από το «The Voice»! “Να πάω στο διάολο”! (vid)

«Άγριος» καυγάς ξέσπασε ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα και Σάσα Σταμάτη με αφορμή το  ”Voice”!

Απίστευτος καυγάς Λιάγκα-Σταμάτη για τα χρήματα που παίρνει ο παρουσιαστής από το «The Voice»! “Να πάω στο διάολο”! (vid)

«Άγριος» καυγάς ξέσπασε ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα και Σάσα Σταμάτη με αφορμή το  ”Voice”!\r\n\r\nΗ Φάιη Σκορδά είπε στο “Πρωινό”:\r\n\r\n«Το κάνει με τόση χαρά που θα πλήρωνε κιόλας» ! Η Σάσα Σταμάτη αντέδρασε με το γνωστό της ύφος :«Τζάμπα δηλαδή το κάνει»;\r\n\r\nΟ Γιώργος « τα πήρε» και απάντησε άμεσα:  «Τι σε νοιάζει εσένα;» και τόνισε ότι είναι επαγγελματίας παρουσιαστής και δεν χαλάει αυτός την πιάτσα, όπως κάνουν μερικοί μερικοί, οι οποίοι δουλεύουν και δεν πληρώνονται! Ο Γιώργος δεν θέλησε να πει τίποτε για την αμοιβή του !\r\n\r\n«Μπορεί να έχω κάνει μια συμφωνία, εσένα Σάσα τι σε ενδιαφέρει; Δεν δουλεύω τζάμπα, μη φοβάσαι! Άλλοι είναι ψώνια και δεν πληρώνονται… Πάω να πω κάτι και μου βγάζετε ξινίλα»! Ο παρουσιαστής τσαντίστηκε τόσο πολύ που είπε τα πάτε μια χαρά και» θα φύγω να πάω στο διάολο»!\r\n\r\nΔείτε το βίντεο:\r\n\r\nhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yM5WBlHg1SU\r\n\r\n 

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY