Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Άννα Βίσση: «Θα μου άρεσε το εγγόνι μου, να με φωνάζει Άννα»

Για τη σχέση της με την Κύπρο, την οικονομική κρίση, την οικογένειά της, την κόρη της, τον Νίκο Καρβέλα, αλλά και το εγγόνι που περιμένει μίλησε η Άννα Βίσση σε πρόσφατη συνέντευξή της σε κυπριακό περιοδικό.

Άννα Βίσση: «Θα μου άρεσε το εγγόνι μου, να με φωνάζει Άννα»

Για τη σχέση της με την Κύπρο, την οικονομική κρίση, την οικογένειά της, την κόρη της, τον Νίκο Καρβέλα, αλλά και το εγγόνι που περιμένει μίλησε η Άννα Βίσση σε πρόσφατη συνέντευξή της σε κυπριακό περιοδικό.

\r\n«Κανείς δεν το περίμενε», λέει η τραγουδίστρια για το όσα έχουν συμβεί στην Κύπρο. «Μέσα στην παγκόσμια παρακμή όμως όλα έπρεπε να τα περιμένουμε. Και η ελάχιστη ανακούφιση, αν μπορεί να είναι ανακούφιση, είναι ότι αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε μας ή στην Ελλάδα. Είναι σχεδόν σε όλη την Ευρώπη εκτός από τις μεγάλες δυνάμεις. Ταξιδεύω και βλέπω. Και στην Αμερική το ίδιο συμβαίνει. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο φαινόμενο, αλλά ελπίζω στην αναγέννηση. Σε μια καινούρια αναγέννηση».\r\n\r\n«Τα προηγούμενα χρόνια», συνέχισε η Άννα, «το μέτρο χάθηκε. Το να έχει κανείς τρία αυτοκίνητα, τέσσερις τηλεοράσεις και εξοχικό δεν ήταν φυσιολογικό. Και για να γίνουν αυτά έπρεπε να δανειστούμε και πολλές φορές δεν υπήρχε αντίκρισμα για να τα πληρώσουμε. Γι’ αυτό και οι άνθρωποι σήμερα ψάχνουν να βρουν να πληρώσουν τις ακίνητες περιούσιες τους. Θα μου πεις φταίνε αυτοί; Εν μέρει, ναι, γιατί οι άνθρωποι είμαστε ευκολόπιστοι. Το ίδιο το σύστημα μάς οδήγησε εκεί με πρότυπα τον πλούτο και το γκλάμουρ. Υπήρξαμε κακομαθημένοι και δυστυχώς είμαστε θύματα αυτής της εποχής».\r\n\r\nΠαρόλα τα χρόνια που κάνει καριέρα, δήλωσε στο Down Town Κύπρου ότι «Δεν φρόντισα ποτέ τον εαυτό μου οικονομικά, γιατί δεν με θεωρώ πονηρή σε αυτό τον τομέα ούτε και ταλαντούχα. Ίσως αυτή να είναι τελικά και η απόδειξη ότι είμαι καλλιτέχνης. Και, για να είμαι ειλικρινής, αν δεν δουλέψω δεν θα μπορώ να εξασφαλίσω ούτε καν το προσεχές μέλλον μου. Πέρασα δύσκολα. Με όλες αυτές τις δίκες και τους δικηγόρους, δυστυχώς, έχασα πολλά χρήματα που θα μπορούσα να έχω σήμερα και να μου παρέχουν μια μεγαλύτερη ασφάλεια. Θα μου άξιζε, άλλωστε, ύστερα από 40 χρόνια δουλειάς».\r\n\r\nΔιατηρεί, όμως, την αισιοδοξία της για το μέλλον: «Βλέπω φως στα πάντα! Είμαι ένας αισιόδοξος άνθρωπος. Η ιστορία το αποδεικνύει, άλλωστε, το έχουμε διαβάσει στα βιβλία…».\r\n\r\nΗ μουσική θεωρεί ότι είναι «αντίδοτο και εκτόνωση. Από τότε που δημιουργήθηκε αυτός ο κόσμος οι άνθρωποι τραγουδούν. Τραγουδούν τον πόνο τους, τη χαρά τους, το κλάμα τους, τον έρωτά τους, το πρόβλημά τους. Όπερες, δημοτικά, λαϊκά, ποπ, ροκ. Και εγώ αγαπώ όλα τα είδη, φτάνει να είναι εμπνευσμένα. Χωρίς μουσική θα είχαμε μαραζώσει. Και θέλω να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ με τη μουσική».\r\n\r\nΜίλησε ακόμα για την επικείμενη συνεργασία της με τον Αντώνη Ρέμο τον ερχόμενο χειμώνα: «Είμαστε σε πρώιμες συζητήσεις ακόμα. Θα είμαστε μαζί σε ένα διαφορετικό, ανατρεπτικό πρόγραμμα. Και χαίρομαι που θα δουλέψω μαζί του, γιατί είναι ένας.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY