Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πωλητήριο και στον ΟΤΕ

Είναι πιθανότατα το ναυάγιο της ΔΕΠΑ που επανέφερε στο προσκήνιο το θέμα του ΟΤΕ άμεσα. Ωστόσο η απόφαση αυτή δεν είναι μόνο οικονομική καθώς η κυβέρνηση έχει πολλα να συνυπολογίσει.

Πωλητήριο και στον ΟΤΕ

Είναι πιθανότατα το ναυάγιο της ΔΕΠΑ που επανέφερε στο προσκήνιο το θέμα του ΟΤΕ άμεσα. Ωστόσο η απόφαση αυτή δεν είναι μόνο οικονομική καθώς η κυβέρνηση έχει πολλα να συνυπολογίσει.\r\n\r\nΗ πώληση του 6% θα σημάνει ότι το δημόσιο θα απολέσει το δικαίωμα άσκησης βέτο σε θέματα στρατηγικής, αλλά και την επιλογή πέντε από τα συνολικά 11 μέλη της διοίκησης στον ΟΤΕ.

\r\n

Το ένα δισεκατομμύριο που άφησε όμως πίσω του το ναυάγιο της ΔΕΠΑ δύσκολα μπορεί να καλυφθεί και έτσι η κυβέρνηση αναζητά ένα δυνατό χαρτί που μπορεί να πωληθεί και μάλιστα άμεσα.

\r\n

Οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν άμεσα. Παράλληλα θα πρέπει να εξεταστεί και το εάν μαζί με το 6^ θα πωληθεί και το 4% που αντιστοιχεί στις μετοχές του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ.\r\n\r\nΌπως και να ‘χει ωστόσο με τις τρέχουσες τιμές το όφελος δεν μπορεί να ξεπεράσει κατά πολύ τα 300 εκατομμύρια ευρώ και θα πρέπει η κυβέρνηση να υπολογίσει εάν για το ποσό αυτό θα πρέπει να απολέσει τα δικαιώματά της σε έναν τόσο σημαντικό οργανισμό.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY