[ad id='64602']

Οι εκπομπές που θα έρθουν αντιμέτωπες το φετινό χειμώνα


Με ανοιχτά μέτωπα θα πολεμήσουν την επόμενη χρονιά κάποιες εκπομπές. Η μάχη μέτωπο με μέτωπο πάντα μας προκαλεί το ενδιαφέρον και ειδικά όταν μιλάμε για εκπομπές ίδιας τυπολογίας.
Και ξεκινάμε από την πολύ πρωινή ζώνη που το ¨Happy Day¨ την επόμενη σεζόν δεν θα αποτελεί το μονοπώλιο της ψυχαγωγίας στη ζώνη της, αλλά στον ανταγωνισμού θα μπει σφήνα με τρίωρη εκπομπή η Χριστίνα Λαμπίρη στο Έψιλον. Θα αναλάβει μία εκπομπή με καλεσμένους, θέματα gossip, γυναικεία, αλλά και όποτε προκύψει και επικαιρότητας. Κατά πάσα πιθανότητα θα ακολουθήσουν και κάποιοι συνεργάτες της από το Skai. Δεν αποκλείεται ακόμα και το Star να κάνει μία κίνηση, η οποία μπορεί να είναι ματ. Είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί στις 9 το πρωί ένα lifestyle δελτίο ειδήσεων με τις αδελφές Ράντη, κάτι που μπορεί να ανατρέψει τις ισορροπίες. Βέβαια μη ξεχνάμε και την παραδοσιακή μάχη των ενημερωτικών εκπομπών, Πρωινό Ant1 VS Κοινωνία ώρα Μέγκα VS Πρώτη Γραμμή.

Στη συνέχεια ενδιαφέρουσα μάχη στη πρωινή ζώνη 10 με 1 με τον Ant1 και το Mega. Λιάγκας-Σκορδά από τη μία και Μάρκος Σεφερλής από την άλλη. Οι πρώτοι διατηρούν τα δυνατά τους χαρτιά (Σταμάτη, Γεωργαντάς, Πατέρα, Μπαμπαρήγου) και ενισχύονται σημαντικά με Κώστα Δόξα, Άρη Καβατζίκη και Μαίρη Συνατσάκη. Προσθήκες ικανές, ώστε να διατηρηθεί μία φρεσκάδα στην εκπομπή. Απέναντι ο Μάρκος Σεφερλής δεν έχει ανοίξει όλα τα χαρτιά του, αλλά σίγουρα θα έχει μαζί του Δημήτρη Ουγγαρέζο και Έλενα Τσαβαλιά. Στα δυνατά του χαρτιά η έμπειρη Βίκυ Παγιατάκη, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα ποιος θα αντικαταστήσει τον Άκη Πετρετζίκη στη στήλη μαγειρικής. Φυσικά Μπουσδούκου και Τσαπανίδου θα δώσουν άλλη μία χρονιά τη δική τους μάχη.

Ακόμη μία σκληρή μάχη θα είναι αυτή της Ελένης Μενεγάκη και της Τατιάνας Στεφανίδου (αν μετακινηθεί στη μεσημεριανή ζώνη). Δύο πολύ γνωστές κυρίες με τεράστια εμπειρία στην ελληνική τηλεόραση και η καθεμία έχει τα δυνατά της χαρτιά. Η πρώτη έχει δυνατή σχέση με τις νεαρές ηλικίες και η δεύτερη διαθέτει γρήγορα αντανακλαστικά στα θέματα επικαιρότητας.

Επιπλέον όσον αφορά το Σαββατοκύριακο σκληρή μάχη θα δώσουν ο Alpha με το Έψιλον. Στο πρώτο κανάλι βασίλισσα θα είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με πιθανότερους συνεργάτες τον Πέτρο Κουσουλό,τον Αντώνη Λουδάρο,το Νίκο Γεωργιάδη και τον Φαίδων Κεφαλέα. Απέναντι το ζεύγος Καραβάτου-Κατσούλης μπορεί να μην έχουν βρει τους συνεργάτες, αλλά είναι και οι δύο τους συμπαθείς και πιθανώς έχουν τηλεοπτική χημεία.

Τέλος Skai και Mega θα παλέψουν με το ¨Enjoy¨ και το ¨Joy¨ αντίστοιχα. Οι συνεργάτες έχουν χωριστεί στη μέση και η πρωτιά θα εξαρτηθεί ανάλογα με τους καλεσμένους και τα εκάστοτε θέματα.

tvmind

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts

Friend: tai game,