Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Μπρούσκο 4: Το νέο συγκλονιστικό τρέιλερ! (video)

Ένα νέο τρέιλερ για τον 4ο κύκλο του Μπρούσκο δημοσίευσε σήμερα (24/09) ο ΑΝΤ1. Η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 επιστρέφει την Κυριακή 2 Οκτωβρίου (στις 8 με νέο διπλό επεισόδιο) στις οθόνες μας, ενώ από τη Δευτέρα θα προβάλλεται καθημερινά στις 9 το βράδυ.

Μπρούσκο 4: Το νέο συγκλονιστικό τρέιλερ! (video)

Ένα νέο τρέιλερ για τον 4ο κύκλο του Μπρούσκο δημοσίευσε σήμερα (24/09) ο ΑΝΤ1. Η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 επιστρέφει την Κυριακή 2 Οκτωβρίου (στις 8 με νέο διπλό επεισόδιο) στις οθόνες μας, ενώ από τη Δευτέρα θα προβάλλεται καθημερινά στις 9 το βράδυ.\r\n\r\nΠρόκειται για ένα συγκλονιστικό τρέιλερ, όπου βλέπουμε αρκετές από τις εξελίξεις που θα βιώσουν οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές στα επόμενα επεισόδια της σειράς.\r\n\r\nΔείτε το τρέιλερ\r\n

\r\nΣταύρος Καλογεράκης\r\n\r\nΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ\r\n\r\nΜπρούσκο: Ο Ματθαίος βλέπει την Αναστασία να φιλιέται με τον Αλέξη!\r\nΜπρούσκο: Τα δύο πρώτα επεισόδια του 4ου κύκλου!\r\nΜπρούσκο: Ο Πάτροκλος εξαφανίζεται! (video)\r\nΕπιστροφή σοκ στο Μπρούσκο! Ο Σήφης συναντά την Αγγελική! (pics)\r\nΜπρούσκο: Ποιος θέλει να εμπλέξει τη Μελίνα σε φόνο; (video)\r\nΤο Μπρούσκο σαρώνει και θα έχει δίωρη διάρκεια!\r\nΜπρούσκο: Τι σχέση έχει ο Μαρινάκης με τον «Αλκιβιάδη»; (pics)\r\nΟριστικό! Το Μπρούσκο επιστρέφει στις 3 Οκτωβρίου!\r\nΜπρούσκο: Το τρυφερό ενσταντανέ του Αχιλλέα με τη Χαρά! (pic)\r\nΤο Μπρούσκο στη Βαρκελώνη – Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες (pics)\r\nΒάνα Δημητρίου: Η δημιουργός του «Μπρούσκο» αποκαλύπτει τις εξελίξεις της σειράς\r\nΜπρούσκο: Αυτοί μπαίνουν στον 4ο κύκλο της σειράς (pics)\r\nΜπρούσκο: Ένα όνομα – έκπληξη και μία γοητευτική ηθοποιός μπαίνουν στο καστ (pics)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY