Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ανειδίκευτος εργάτης: Ο Σπύρος Χαριτάτος σε Φάρμα Αγελάδων (trailer)

Πόσο δύσκολο είναι το μεροκάματο σε μια φάρμα αγελάδων; Πόσες διαφορετικές εργασίες πρέπει να γίνουν κάθε μέρα;\r\n

Ανειδίκευτος εργάτης: Ο Σπύρος Χαριτάτος σε Φάρμα Αγελάδων (trailer)
Πόσο δύσκολο είναι το μεροκάματο σε μια φάρμα αγελάδων; Πόσες διαφορετικές εργασίες πρέπει να γίνουν κάθε μέρα;

\r\n\r\n

\r\n

Το Σάββατο 25 Ιουνίου, στις 15:40, ο Σπύρος Χαριτάτος αναδεικνύει την αξιοπρεπή εργασία στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής, η οποία μνημονεύεται ως μονόδρομος για την έξοδο από την κρίση.

\r\n

\r\n

Ο Σπύρος, ως «ανειδίκευτος εργάτης», πιάνει δουλειά σε μια κτηνοτροφική μονάδα, στο Σοχό της Θεσσαλονίκης, όπου μαθαίνει, αρχικά, να αρμέγει τις αγελάδες. Στη συνέχεια,\r\nο κ. Νίκος, εργάτης στη φάρμα, του δείχνει τη διαδικασία τεχνητής γονιμοποίησης στα ζώα, καθώς και την παρασκευή τροφής για το τάισμα των νεογέννητων μοσχαριών. Μέσα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, που δυσκολεύουν τη ζωή των εργατών αλλά και των ζωντανών.

\r\n

\r\n

Οι εργαζόμενοι στη φάρμα επισκέπτονται καθημερινά τον χώρο όπου γεννούν οι αγελάδες. Πολλές φορές, μάλιστα, παρεμβαίνουν για να βοηθήσουν τα ζώα στη διαδικασία. Αυτοδίδακτοι μαιευτήρες της ζωής!

\r\n

\r\n

Ακολουθεί το καθάρισμα των στάβλων με τον «συνάδελφο» Σορίν, που διδάσκει στον Σπύρο τη λειτουργία της ξύστρας, με την οποία καθαρίζονται τα κρεβάτια των αγελάδων. Γιατί ναι, και οι αγελάδες έχουν τα κρεβάτια τους! Η ημέρα κλείνει με το δεύτερο άρμεγμα, με τις αγελάδες να έχουν καταναλώσει περισσότερα από 200 λίτρα νερό.\r\n

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY