Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ψηφίζετε ποιοι θα παντρευτούν και ποιοι θα μείνουν… στο «Ράφι»

Οι τηλεθεατές αποφασίζουν ποιο θα είναι το φινάλε της ιστορίας και αν θέλουν να δουν τους πρωταγωνιστές να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας ή… να τραβούν διαφορετικούς δρόμους και να παραμένουν ανύπαντροι.

Ψηφίζετε ποιοι θα παντρευτούν και ποιοι θα μείνουν… στο «Ράφι»

Οι τηλεθεατές αποφασίζουν ποιο θα είναι το φινάλε της ιστορίας και αν θέλουν να δουν τους πρωταγωνιστές να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας ή… να τραβούν διαφορετικούς δρόμους και να παραμένουν ανύπαντροι.\r\n\r\nΌλα αυτά στη σειρά «Στο ράφι» που πρώτοι σε αυτό θα βρεθούν οι Μπέσσυ Μάλφα και ο Βασίλης Ρίσβας και οι τηλεθεατές θα αποφασίσουν αν θα τους παντρέψουν ή… τους χωρίσουν.\r\n\r\nΔες δωρεάν TVonline!\r\n\r\nΟι δύο γνωστοί ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στο πρώτο επεισόδιο της σειράς «Στο ράφι» που κάνει πρεμιέρα απόψε το βράδυ, στις 21:45, στο Ε! και το φινάλε κρίνεται από τους τηλεθεατές αφού αυτοί θα ψηφίσουν και θα διαμορφώσουν την κατάληξη της ιστορίας.

\r\n

\r\n

\r\nΣύμφωνα λοιπόν με το σενάριο η Έρη είναι μια μητέρα που έχει αφιερώσει ολοκληρωτικά την ζωή της στη 17χρονη κόρη της, Λήδα. Όλα αυτά τα χρόνια όμως, ξέχασε πως είναι γυναίκα και παρ’ όλες τις προσπάθειες της κολλητής της να την ταρακουνήσει, αυτή παραμένει σταθερή στις απόψεις της. Όταν η μοίρα την φέρνει πρόσωπο με πρόσωπο με τον γοητευτικό γείτονά της, τον Άγγελο, τα πράγματα αλλάζουν.\r\n

\r\n

\r\n

\r\nΗ Έρη αποφασίζει να ζήσει τη ζωή της για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια. Η κόρη της όμως, έχει άλλα σχέδια για εκείνη. Μόλις ξεκινήσει να προβάλλεται το επεισόδιο το κανάλι θα δείχνει κάρτες με τα τηλέφωνα που μπορούν να ψηφίζουν οι τηλεθεατές και να αποφασίσουν αυτοί αν θα κρατήσουν την Έρη και τον Άγγελο μαζί ή οι δύο ήρωες θα συνεχίσουν να βρίσκονται… στο ράφι! Ο Παναγιώτης Καποδίστριας που έχει σκηνοθετήσει τη σειρά έχει γυρίσει και τα δύο φινάλε για την ιστορία που υπογράφουν οι μαθητές της σχολής του,  της «Tabula Rasa» και που οι τηλεθεατές θα αποφασίσουν ποια κατάληξη θα προβληθεί.\r\n\r\nhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=53H0JWYOLbY\r\n\r\nΈτσι από σήμερα το βράδυ και κάθε Δευτέρα οι τηλεθεατές θα κρίνουν το μέλλον των ηρώων της σειράς, ποιοι δηλαδή θα παντρεύονται και ποιοι από αυτούς θα συνεχίσουν να παραμένουν… στο ράφι!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY