Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Στο… κλουβί μπαίνει ο Αρναούτογλου!

«Τηλεθεατή, θες δώρα; Έλα να μπεις στο… κλουβί»!. Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι το σλόγκαν του ΑΝΤ1 για το καινούργιο του τηλεπαιχνίδι… αν και εφόσον το βγάλουν φέτος στον αέρα.

Στο… κλουβί μπαίνει ο Αρναούτογλου!

«Τηλεθεατή, θες δώρα; Έλα να μπεις στο… κλουβί»!. Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι το σλόγκαν του ΑΝΤ1 για το καινούργιο του τηλεπαιχνίδι… αν και εφόσον το βγάλουν φέτος στον αέρα.

\r\n

Ο λόγος για το «Raid of race» τα δικαιώματα του οποίου απέκτησαν στο Μαρούσι και… ίσως να το βγάλουν φέτος στον αέρα. Το τηλεπαιχνίδι συνδυάζει γνώσεις, αλλά και δράση καθώς οι παίκτες πρέπει να απαντούν σε ερωτήσεις και αν απαντούν σωστά θα πρέπει να αποδεικνύουν ότι είναι καλοί… κουβαλητές και να προλαβαίνουν να μεταφέρουν τα δώρα από τον έναν χώρο στον άλλο.

\r\n

Το σκηνικό είναι ένα πελώριο κλουβί γεμάτο δώρα και παίρνουν μέρος ζευγάρια παικτών που πρέπει να απαντήσουν σε ερωτήσεις του παρουσιαστή.

\r\n

Δες δωρεάν TVonline!

\r\n

Αν απαντήσουν σωστά το «κλουβί» ανοίγει και οι παίκτες πρέπει να κάνουν… επιδρομή και να πάρουν όσα περισσότερα δώρα μπορούν μέσα σε 90 δευτερόλεπτα που η πόρτα θα παραμείνει ανοιχτή. Για να ανοίξει ξανά θα πρέπει να απαντήσουν σωστά σε άλλες ερωτήσεις, αλλά αν δεν απαντήσουν τότε χάνουν όσα δώρα έχουν κερδίσει και τα οποία ξαναμπαίνουν στο κλουβί.

\r\n

Το παιχνίδι προβάλλεται με επιτυχία σε πολλές χώρες σημειώνοντας τεράστια επιτυχία καθώς συνδυάζει τις γνώσεις, τη δράση, αλλά και αγωνία, αφού κανείς δεν γνωρίζει τι δώρα είναι μέσα στα πακέτα. Για το τηλεπαιχνίδι αυτό λοιπόν ακούγεται έντονα ότι θα το παρουσιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αλλά προς το παρόν… τίποτα δεν είναι σίγουρο.

\r\n

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στη συζήτηση που έγινε μεταξύ του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιου και του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ώστε ο παρουσιαστής να πάει στο σταθμό του Αμαρουσίου αναφέρθηκαν και στο συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι, αλλά ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί.

\r\n

Ο ΑΝΤ1 διαθέτει κι άλλα τηλεπαιχνίδια και προς το παρόν στο Μαρούσι μελετούν τα κοστολόγια για να δουν ποιο από αυτά θα βγάλουν στον αέρα. Επίσης αυτό που θέλουν να δουν είναι τι ώρα θα το βγάλουν, καθώς μπορεί να βγάλουν κάποιο τηλεπαιχνίδι, όπως το «Κλουβί», μία φορά τη βδομάδα στο prime time, αλλά μπορεί να βγάλουν κάποιο τηλεπαιχνίδι σε καθημερινή βάση στην απογευματινή ζώνη.

\r\n

Όλα αυτά θα διευκρινιστούν το προσεχές διάστημα που… ξεκαθάρισαν στον ΑΝΤ1 ποιους παρουσιαστές έχουν στο δυναμικό τους και θα τους μοιράσουν το τι θα κάνουν. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι όλοι από αυτούς δεν υπέγραψαν για μία σεζόν οπότε στο Μαρούσι προγραμματίζουν τι θα κάνουν τις επόμενες σεζόν…!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY