Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Κατεβάζουν… ρολά οι εκπομπές του STAR

Ενόψει εξελίξεων στο STAR καθώς την επόμενη σεζόν στο κανάλι της Κηφισιάς θα βρεθούν νέα πρόσωπα, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι για να ξεκινήσουν καινούργιες εκπομπές.

Κατεβάζουν… ρολά οι εκπομπές του STAR

Ενόψει εξελίξεων στο STAR καθώς την επόμενη σεζόν στο κανάλι της Κηφισιάς θα βρεθούν νέα πρόσωπα, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι για να ξεκινήσουν καινούργιες εκπομπές.

\r\nΑυτή την Παρασκευή 12 Ιουλίου όμως, οι ζωντανές εκπομπές κατεβάζουν ρολά και δίνουν «Ραντεβού τον Σεπτέμβρη»… αλλά με αλλαγές, ακολουθώντας το γενικότερο σχεδιασμό που πραγματοποιείται στο κανάλι της Κηφισιάς.\r\n\r\nΤις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν συσκέψεις για να αποφασιστεί το ύφος, η θεματολογία, αλλά και η ώρα μετάδοσης της κάθε εκπομπής. Προς το παρόν όμως, ο αποχαιρετισμός της Παρασκευής θα γίνει στο ύφος της σεζόν που φεύγει.\r\n\r\nΤώρα άμεσα διαθέσιμο το πολυαναμενόμενο βιβλίο του DanBrownInferno” στο Public.gr!\r\n\r\nΌπως λοιπόν αναφέρει το δελτίο Τύπου του STAR «για την τελευταία εκπομπή όλοι ετοιμάζουν ένα χαρούμενο δροσερό φινάλε.\r\n\r\n«Μεσημεριανή Μελέτη»\r\n\r\nΟ Θέμης Μάλλης, ακούραστος αρχισυντάκτης και ψυχή της «Μεσημεριανής Μελέτης», μιλάει για εκπλήξεις, που δεν πρέπει να μάθει από τώρα η Ελεονώρα Μελέτη και… ταυτόχρονα η οικοδέσποινα της εκπομπής μαζί με την τηλεοπτική της παρέα ετοιμάζουν εκπλήξεις, που ο Θέμης θα πρέπει να μείνει ανυποψίαστος μέχρι την τελευταία στιγμή. Εκτός από την ανταλλαγή εκπλήξεων η «Μεσημεριανή Μελέτη» θα έχει μια σκαλέτα, όπως λένε, με σπέσιαλ θέματα.\r\nΖωντανά στο στούντιο ο Κώστας Μαρτάκης, καλός φίλος της Ελεονώρας, δεν της χαλάει χατίρι, και γι’ αυτό έρχεται να τραγουδήσει στην αποχαιρετιστήρια εκπομπή της σεζόν.\r\n\r\n«Μίλα»\r\n\r\nΜυστικά, ψίθυροι και κρυφά νοήματα για το φινάλε της εκπομπής «Μίλα» για τη σεζόν που κλείνει και αφήνει στην Τατιάνα Στεφανίδου μια ακόμη τηλεοπτική εμπειρία αλλά και μια γλυκιά γεύση. Καλεσμένος, ο ταχύτατα ανερχόμενος τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Αργυρός. Λευκαδίτης, που αγαπάει ιδιαίτερα το νησί του, γυμνάζεται εντατικά και δεν διστάζει να απαντήσει στις ερωτήσεις της Τατιάνας, ας είναι και προσωπικές. Οι αρχισυντάκτριες της εκπομπής Πολίνα Τόλη και Νατάσα Τσόλκα μαζί με την Τατιάνα έχουν ετοιμάσει ένα πικάντικο τεστ για τον Κωνσταντίνο. Θα μάθουν οι θαυμάστριές του «ποιος τύπος γυναίκας» του αρέσει.\r\n\r\n«ΦΜ Live»\r\n\r\nΟ Φώτης και η Μαρία υπόσχονται στους τηλεθεατές τους ότι θα τους προσφέρουν «το πιο χαρούμενο, το πιο δροσερό, το πιο κεφάτο ΦΜ Live». Όπως και την προηγούμενη χρονιά, έτσι και φέτος, «θα γίνει σούμα και θα βγει ο χαμένος της χρονιάς». Όλο τον χρόνο και φέτος «έτρεχε» ένα κουίζ και σε κάθε εκπομπή έβγαινε ο «νικητής». Ο αρχισυντάκτης Νικόλας Τουρουντούς άθροισε τις νίκες και τις ήττες κάθε εκπομπής και θα βραβευτεί ο νικητής. «Ο χαμένος της χρονιάς» θα υπακούσει και θα αναγκαστεί να εκτελέσει την τιμωρία, όσο περίεργη κι αν είναι, η οποία «θα έχει γέλιο, πολύ γέλιο, αλλά και δυσκολίες». Φώτης ή Μαρία ο νικητής; Την περασμένη σεζόν είχε χάσει ο Φώτης και υποχρεώθηκε να ανέβει σε ένα άλογο (δεν έχει ιδέα από ιππασία) και να απαγγείλει ένα ποίημα…»\r\n\r\nΑυτή την Παρασκευή λοιπόν οι τρεις εκπομπές θα κατεβάσουν ρολά δίνοντάς μας ραντεβού για τον Σεπτέμβρη…\r\n\r\nΠηγή: newsit

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY