Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Η κυβερνητική τηλεόραση και το… «Πρωινό mou» (πίνακας)

Τη μία μέρα ως ΝΕΡΙΤ, την άλλη ως ΕΔΤ και τις τελευταίες ώρες ως ΔΤ. Μπορεί η κυβέρνηση να μην έχει αποφασίσει το όνομα του σταθμού που βγαίνει από τη συχνότητα της ΕΡΤ, αλλά τουλάχιστον έχουν βρει στούντιο για να εκπέμπουν.

Η κυβερνητική τηλεόραση και το… «Πρωινό mou» (πίνακας)

Τη μία μέρα ως ΝΕΡΙΤ, την άλλη ως ΕΔΤ και τις τελευταίες ώρες ως ΔΤ. Μπορεί η κυβέρνηση να μην έχει αποφασίσει το όνομα του σταθμού που βγαίνει από τη συχνότητα της ΕΡΤ, αλλά τουλάχιστον έχουν βρει στούντιο για να εκπέμπουν.\r\n\r\nΒέβαια από το στούντιο αυτό που ανήκει στις ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε έβγαινε το «Πρωινό Mou» έως και λίγο καιρό πριν το τέλος της φετινής σεζόν, καθώς οι υπεύθυνοι της εκπομπής αναγκάστηκαν και τα μάζεψαν τα πράγματα και έφυγαν από το πλατό λόγω των απλήρωτων εργαζομένων που κατέβασαν κάμερες αν δεν περνούσαν από το ταμείο.\r\n\r\nΗ εταιρεία παραγωγής στην οποία ανήκουν τα στούντιο δεν είχε πληρώσει τους τεχνικούς και έτσι το MEGA προκειμένου να βγει η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή τους, έβγαλε τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά από διάφορα άλλα μέρη με άλλους τεχνικούς.\r\n\r\nΕίναι λογικό λοιπόν ότι το ενοίκιο που πληρώνει τώρα η κυβέρνηση για τη… φιλοξενία της ΔΤ από το στούντιο της Παιανίας θα… συνδράμει στα οικονομικά προβλήματα της εταιρείας παραγωγής. Η μετοχική σύνθεση της ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. δε καθώς και το ποσοστό που ανήκει σε κάθε μέτοχο είναι τα εξής:

\r\n

\r\n

\r\n\r\nΤέλος, αξίζει να αναφέρω ότι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, η ενοικίαση στη ΔΤ έχει να κάνει σε ό,τι αφορά το κτήριο και την τεχνική υποστήριξη και όχι σε ανθρώπινο δυναμικό, αφού η κυβέρνηση για τη μετάδοση του τηλεοπτικού σταθμού τους έχει επιλέξει και χρησιμοποιεί δικούς της ανθρώπους.\r\n\r\nΠηγή: newsit

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY