Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
life

Xbox One: Η νέα «ναυαρχίδα» της Microsoft στο gaming (pics-vids)

Την πολυαναμενόμενη νέα της κονσόλα παρουσίασε η Microsoft σε event στο Ρέντμοντ, στην Ουάσινγκτον. Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη ανανέωση στο Xbox από το 2005, έτος εμφάνισης του Xbox360.

Xbox One: Η νέα «ναυαρχίδα» της Microsoft στο gaming (pics-vids)
Την πολυαναμενόμενη νέα της κονσόλα παρουσίασε η Microsoft σε event στο Ρέντμοντ, στην Ουάσινγκτον. Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη ανανέωση στο Xbox από το 2005, έτος εμφάνισης του Xbox360.

\r\n

\r\n

To Χbox One θα αποτελέσει τον κύριο ανταγωνιστή του Playstation 4 της Sony. Σημαντικό ρόλο στη νέα κονσόλα της Microsoft παίζει ο αισθητήρας Kinect νέας γενιάς, με πρωτοποριακές δυνατότητες καλύτερου ελέγχου, και πρωτοφανή χαρακτηριστικά εξατομίκευσης, «αναγνωρίζοντας» τον χρήστη. Ακόμη, το Xbox One διαθέτει Blue Ray drive.

\r\n

\r\n

Το Xbox One αποτελεί ένα κλασικό παράδειγμα της σύγκλισης στο χώρο της ψηφιακής διασκέδασης, συνδυάζοντας το gaming, την τηλεόραση το Ίντερνετ και social υπηρεσίες και το λογισμικό εν γένει. Σημαντικό ρόλο στο νέο σύστημα παίζει ο χειρισμός νέας γενιάς, μέσω φωνής και χειρονομιών.

\r\n

\r\nhttps://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2i5wW6h03IE\r\n\r\nΟ παίκτης είναι σε θέση να αλλάζει ανά πάσα στιγμή ανάμεσα στα υπάρχοντα input modes- τηλεόραση, παιχνίδια, μουσική. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης Skype στο Xbox One, με τη δυνατότητα group chats. Σημαντική δυνατότητα είναι το «snap mode», που επιτρέπει στο χρήστη να παίξει ένα παιχνίδι ή να παρακολουθήσει μία ταινία ενώ παράλληλα έχει ανοιχτό ένα on screen window για να περιηγείται στο Ίντερνετ.

\r\n

\r\n

Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι το Xbox One Guide, μέσω του οποίου ο χρήστης απλά λέει ποιο κανάλι ή εκπομπή επιθυμεί και…το παρακολουθεί. Η τεχνολογία αναγνώρισης φωνής είναι αναμφίβολα ένα από τα ισχυρότερα σημεία του Xbox One, με τον Μαρκ Γουΐτεν, στέλεχος του Xbox LIVE, να κάνει λόγο για «rocket science- level stuff», αναφέροντας πως η κονσόλα, χάρη στο ανανεωμένο Kinect, μπορεί να αντιληφθεί ακόμα και τον χτύπο της καρδιάς του χρήστη ενώ αυτός αθλείται. Γενικότερα, το νέο μηχάνημα είναι σε θέση να κάνει τέσσερις φορές περισσότερους υπολογισμούς ανά δευτερόλεπτο από ό,τι το Xbox 360 και να προσφέρει δέκα φορές καλύτερο «βάθος animation και detail».

\r\n

\r\n

\r\n
\r\n
\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\nΤο νέο χειριστήριο, το οποίο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με gamers, έχει βελτιωμένα χαρακτηριστικά, όπως καλύτερη εργονομία και νέο d-pad, ενώ έχουν αυξηθεί και οι δυνατότητες του Xbox Live, όπως το να μπορεί να ο παίκτης να δημοσιεύσει τα επιτεύγματά του στο cloud, καθώς και να ανεβάσει βίντεο- αποσπάσματα του παιχνιδιού του.

\r\n

\r\n

Όσον αφορά επερχόμενους τίτλους, η EA Sports παρουσίασε τα Fifa, Madden, NBA Live και UFC, που θα κυκλοφορήσουν μέσα σε 12 μήνες- επίσης, έγινε αναφορά στο EA Sports Ignite, το οποίο «θολώνει τα όρια μεταξύ πραγματικού και εικονικού» και αξιοποιεί τα updates του Xbox One για βελτιωμένη  gaming εμπειρία.

\r\n

\r\n

\r\n
\r\n
\r\n

\r\n

\r\n\r\nH EA Sports παρουσίασε τα Fifa, Madden, NBA Live και UFC, που θα κυκλοφορήσουν μέσα σε 12 μήνες.\r\n\r\n

\r\n

\r\n

\r\nΚατά την κυκλοφορία της κονσόλας θα είναι διαθέσιμο το Forza Motorsport 5.  Επίσης, επιδείχθηκε ένα επίσης φιλόδοξο game της εταιρείας, το Quantum Break. Γενικότερα, η Microsoft Studios σχεδιάζει να παρουσιάσει 15 νέους τίτλους μέσα στο πρώτο έτος της κυκλοφορίας του, που θα περιλαμβάνουν 8 ολοκαίνουριες σειρές. Σημαντικό ρόλο στο gaming «ντεμπούτο» του Xbox One θα διαδραματίσει και το επερχόμενο νέο Call of Duty: το Call of Duty: Ghosts θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Xbox One.\r\n\r\nhttps://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vWnSCKmCa3s\r\n\r\nΜιλώντας επί σκηνής, η Μπόνι Ρος, της 343 Industries εξέπληξε το κοινό ανακοινώνοντας μία live-action τηλεοπτική σειρά βασισμένη στη δημοφιλέστατη σειρά παιχνιδιών Halo- μία ανακοίνωση την οποία «ενίσχυσε» ένα μήνυμα του διάσημου σκηνοθέτη, Στίβεν Σπίλμπεργκ. Επίσης, ιδιαίτερη έμφαση θα δίνεται και στα αθλητικά, όπου το Xbox One – μία συσκευή που προσανατολίζεται ως «all in one» για το σαλόνι του χρήστη- θα επιδιώκει να καλύπτει τις απαιτήσεις των φανατικών των σπορ.

\r\n

\r\nΣυνοπτικά, η νέα ναυαρχίδα της Microsoft στο χώρο της ψηφιακής διασκέδασης συνδυάζει χαρακτηριστικά όπως εξελιγμένος έλεγχος μέσω φωνής και χειρονομιών, με ενισχυμένα social χαρακτηριστικά, με τελικό αποτέλεσμα μία φαινομενικά «πλήρη» συσκευή διασκέδασης, ειδικά αν ληφθεί υπόψιν το αποκλειστικό video content, το οποίο ανακοινώθηκε. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται τον Ιούνιο στην Ε3. Το Xbox One θα αρχίσει να πωλείται αργότερα εντός του έτους.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY