Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
life

Spoof Card: Η εφαρμογή που δημιουργεί προβλήματα σε γάμους, σχέσεις και χωρίζει τα ζευγάρια!

«Φωτιά» σε σχέσεις, γάμους, φιλίες και επαγγελματικές συμφωνίες φαίνεται πως βάζει μία νέα διαδικτυακή εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να καλεί και να στέλνει μηνύματα σε όποιο κινητό θέλει και να εμφανίζεται με έναν αριθμό που διαλέγει ο ίδιος και όχι με το δικό του.

Spoof Card: Η εφαρμογή που δημιουργεί προβλήματα σε γάμους, σχέσεις και χωρίζει τα ζευγάρια!

«Φωτιά» σε σχέσεις, γάμους, φιλίες και επαγγελματικές συμφωνίες φαίνεται πως βάζει μία νέα διαδικτυακή εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να καλεί και να στέλνει μηνύματα σε όποιο κινητό θέλει και να εμφανίζεται με έναν αριθμό που διαλέγει ο ίδιος και όχι με το δικό του. Πολλά ζευγάρια έχουν πέσει θύματα των απατεώνων ή των φίλων που επιχείρησαν να κάνουν ένα «κρύο», όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, αστείο, χρησιμοποιώντας τη Spoof Card (κάρτα κοροϊδίας).

\r\nΠρόκειται για μία εφαρμογή που εξαγοράζεται με, μόλις, 10 ευρώ, ποσό που προσφέρει στον χρήστη μερικά λεπτά ομιλίας.\r\n\r\nΈχεις αδιάθετα προϊόντα; Αντάλλαξε τα προϊόντα σου με ό,τι έχεις ανάγκη, στην πρώτη αυτοματοποιημένη πλατφόρμα ανταλλαγών!\r\n\r\nΟ χρήστης με τη συγκεκριμένη εφαρμογή έχει τη δυνατότητα να τηλεφωνεί σε όποιον αριθμό επιθυμεί, χωρίς όμως να αποκαλύπτει την ταυτότητά του, αλλά κάποιον άλλον παραπλανητικό αριθμό.\r\n\r\nΠώς στήνεται η παγίδα\r\n\r\nΟπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», η διαδικασία είναι απλή. Ο χρήστης πληκτρολογεί τον αριθμό που θέλει να καλέσει. Στη συνέχεια επιλέγει το τηλεφωνικό νούμερο που θέλει να εμφανιστεί στο κινητό του χρήστη που θα καλέσει. Μάλιστα, αν το επιθυμεί έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει τη φωνή του από αντρική σε γυναικεία και το αντίστροφο, να προσθέσει εξωτερικούς ήχους ώστε να φαίνεται ότι καλεί από μέρος με πολύ κόσμο και φασαρία ή ακόμη και να μαγνητοφωνήσει την επικοινωνία που θα ακολουθήσει.\r\n\r\nΑυτό σημαίνει ότι με ελάχιστο κόστος, ο καθένας μπορεί να παραπλανήσει ένα πρόσωπο που επιθυμεί, να προκαλέσει τη διάλυση μίας σχέσης ή ενός γάμου ακόμη και να φέρει στα χέρια δύο αδελφικούς φίλους.\r\n\r\nτα «καυτά» μηνύματα της κουμπάρας\r\n\r\nΧαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ενός 58χρονου από την Αθήνα που έφθασε ένα βήμα πριν από το διαζύγιο, όταν ο ίδιος αλλά και η σύζυγός του άρχισαν να δέχονται ερωτικά μηνύματα και τηλεφωνήματα από έναν άγνωστο που εμφανιζόταν ως η κουμπάρα τους.\r\n\r\n«Η πρώτη φορά που δέχτηκα ύποπτο μήνυμα με αποστολέα την κουμπάρα μου, όπου όπως αποδείχθηκε δεν είχε απολύτως καμία σχέση με την υπόθεση, ήταν στα τέλη Σεπτεμβρίου. Από τότε η ζωή μου έγινε κόλαση και ο γάμος μου κινδύνευσε να τιναχθεί στον αέρα» αναφέρει ο 58χρονος στην Espresso.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY