Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
life

Αυτό είναι το νέο Lumia 625 (vids-pics)

Το νέο Lumia 625 έχει τη μεγαλύτερη οθόνη (4.7 ιντσών Gorilla Glass 2, ανάλυσης 800x480) που έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα η Nokia σε smartphone της και διαθέτει την τεχνολογία Super Sensitive Touch ώστε να μπορεί ο χρήστης να τη χρησιμοποιήσει ακόμη και με γάντια.

Αυτό είναι το νέο Lumia 625 (vids-pics)
Το νέο Lumia 625 έχει τη μεγαλύτερη οθόνη (4.7 ιντσών Gorilla Glass 2, ανάλυσης 800×480) που έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα η Nokia σε smartphone της και διαθέτει την τεχνολογία Super Sensitive Touch ώστε να μπορεί ο χρήστης να τη χρησιμοποιήσει ακόμη και με γάντια.

\r\n

\r\nhttp://www.youtube.com/watch?v=bicgWtDPJz0&feature=player_embedded\r\n

\r\n

Η συσκευή στο εσωτερικό της κρύβει ένα διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 στα 1.2GHz, μνήμη 8GB (επεκτάσιμη έως τα 64GB μέσω microSD καθώς και 7GB online αποθήκευσης στο cloud μέσω του Skydrive) ενώ η μπαταρία του είναι 2.000mAh

\r\n

\r\n

Η κάμερά του νέου Lumia 625 έχει ανάλυση 5MPixels με LED flash και υποστήριξη video 1080p/30fps.

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

Φυσικά το λειτουργικό που “τρέχει” η συσκευή δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τα Windows Phone 8, με την “Amber” αναβάθμιση της Nokia με όλες τις τελευταίες βελτιώσεις.

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

Τέλος το νέο Lumia 625 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Σεπτέμβριο σε πολλά διαφορετικά χρώματα (πορτοκαλί, πράσινο, κίτρινο, λευκό και μαύρο χρώμα), σε τιμή κοντά στα 250€.\r\n\r\nΠηγή: newsit

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY