Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
life

Αυτή είναι η πιο οικονομική παιχνιδομηχανή!

Το Ouya, είναι μια παιχνιδομηχανή που κοστίζει μόλις 77 ευρώ και θα διαθέτει μία μεγάλη συλλογή από οικονομικά παιχνιδιά.

Αυτή είναι η πιο οικονομική παιχνιδομηχανή!
Το Ouya, είναι μια παιχνιδομηχανή που κοστίζει μόλις 77 ευρώ και θα διαθέτει μία μεγάλη συλλογή από οικονομικά παιχνιδιά.\r\n\r\nΗ νέα παιχνιδομηχανή κατάφερε να γίνει πραγματικότητα με τη βοήθεια του Kickstarter μέσα από το οποίο προσέλκυσε το έντονο ενδιαφέρον επενδυτών από κάθε γωνιά της Γης, συγκεντρώνοντας 6,25 εκατ. ευρώ.

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

Ήδη, έχουν ξεκινήσει οι αποστολές των παιχνιδομηχανών σε 63.416 άτομα, που ενίσχυσαν οικονομικά την προσπάθεια κατασκευής της ενώ οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να την παραγγείλουν μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα.

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών το Ouya διαθέτει τον NVIDIA Tegra 3, 1GB RAM και 8GB αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης του μέσω εξωτερικό USB σκληρού δίσκου. Φυσικά υποστηρίζει σύνδεση στο internet μέσω WiFi ή Ethernet, για να κατεβάζει ο χρήστης παιχνίδια κι εφαρμογές ή για να βλέπει βίντεο και να ακούει μουσική ενώ η ανάλυση που υποστηρίζει είναι 1080p HD.\r\n\r\n\r\n\r\nΣύμφωνα με τους αναλυτές το κόστος των βιντεοπαιχνιδιών της Ouya θα είναι πολύ μικρότερο σε σχέση με αυτό των δημοφιλών παιχνιδομηχανών που κυκλοφορούν στην αγορά όπως είναι το Playstation της Sony και το Xbox της Microsoft ενώ το σίγουρο είναι οτι θα τραβήξει το ενδιαφέρον των ανεξάρτητων δημιουργών παιχνιδιών για smartphones μιας και τέτοιου είδους παιχνίδια προσφέρονται αρκετές φορές δωρεάν ενώ μπορεί και να πωλούνται σετιμή από 0,99 έως και 3 ευρώ.

\r\n

\r\n

Σίγουρα με αυτές τις τιμές δεν αποκλείεται να προσελκύσει πολλούς gamers και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY