Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΣΜΟΣ

Βόμβα από Κλίντον: «Θα μπορούσα να έχω σκοτώσει τον Λάντεν»! (Ηχητικό)

Η 11η Σεπτεμβρίου θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη όλων σαν η ημέρα που οι ΗΠΑ γνώρισαν τη χειρότερη τρομοκρατική επίθεση στο έδαφος τους.

Βόμβα από Κλίντον: «Θα μπορούσα να έχω σκοτώσει τον Λάντεν»! (Ηχητικό)

Η 11η Σεπτεμβρίου θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη όλων σαν η ημέρα που οι ΗΠΑ γνώρισαν τη χειρότερη τρομοκρατική επίθεση στο έδαφος τους. Η ημέρα που τρομοκράτες της Αλ Κάιντα έριξαν δυο αεροπλάνα στο World Trade Center της Νέας Υόρκης, σκοτώνοντας σχεδόν 2.977 ανθρώπους, άλλο ένα στο Πεντάγωνο κι ένα στη Βιρτζίνια, το οποίο όμως είχε τελικό στόχο τον Λευκό Οίκο.\r\n\r\nΠριν μερικές μέρες ήρθε στο φως ένα video με αμοντάριστα πλάνα από τη στιγμή που καταρρέουν οι Δίδυμοι Πύργοι. Ένα υλικό του ABC που αποτυπώνει περίτρανα τον τρόμο και τον πανικό που έζησε η Νέα Υόρκη.\r\n\r\nΥπάρχει όμως μια αποκάλυψη που αφήνει άφωνη την υφήλιο: ο Μπιλ Κλίντον, ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, φέρεται να είχε αποκαλύψει κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Αυστραλία λίγες ώρες πριν ο Μοχάμεντ Άτα και οι άλλοι τρομοκράτες βάλουν μπροστά το πολύνεκρο σχέδιό τους, ότι κατά τη διάρκεια της προεδρίας του είχε φτάσει μια ανάσα από το να σκοτώσει τον Οσάμα Μπιν Λάντεν αλλά δεν το έκανε!\r\n\r\nΣύμφωνα με το CNN, στις 10 Σεπτεμβρίου του 2001 ο Μπιλ Κλίντον μίλησε σε επιχειρηματίες στην Αυστραλία και φέρεται να αποκάλυψε το τι έγινε με τον αρχηγό της Αλ Κάιντα. Σε ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στο φως το SkyNews Australia ακούγεται ο Κλίντον να λέει ότι δεν προχώρησε στην πυραυλική επίθεση κατά του Οσάμα Μπιν Λάντεν εξαιτίας των παράπλευρων απωλειών που θα υπήρχαν.\r\n\r\nΟ Κλίντον ακούγεται να λέει: «Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος. Πέρασα πολύ καιρό να τον παρατηρώ και μια φορά παραλίγο να τον πιάσω. Θα μπορούσα να τον έχω σκοτώσει, αλλά θα έπρεπε να καταστρέψω μια μικρή πόλη που λέγεται Κανταχάρ στο Αφγανιστάν και να σκοτώσω σχεδόν 300 αθώες γυναίκες και παιδιά και τότε δεν θα ήμουν διαφορετικός από εκείνον. Οπότε, δεν το έκανα».\r\n\r\nΑκούστε τι είχε πει ο Μπιλ Κλίντον\r\n\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=meYT_Jzy3eU\r\n\r\nΒέβαια, ο Κλίντον δεν είχε δείξει την ίδια ευαισθησία για τους αμάχους της Γιουγκοσλαβίας, όταν οι Αμερικανικοί βομβάρδισαν κομβόι με πρόσφυγες, το κτίριο της σερβικής τηλεόρασης, ένα νοσοκομείο και την πρεσβεία της Κίνας.\r\n\r\nΤο video με τα αμοντάριστα πλάνα από την 11η Σεπτεμβρίου

\r\n\r\n\r\n\r\nο ηχητικό ντοκουμέντο έδωσε στο SkyNews Australia ο Μάικλ Κρόγκερ, πρώην επικεφαλής του κόμματος των Φιλελευθέρων της Αυστραλίας και μεταδόθηκε από την εκπομπή Paul Murray Live. 

Σύμφωνα με τον Κρόγκερ, ο Κλίντον έκανε τις αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια συνάντησης με 30 επιχειρηματίες στο Crown Casino Complex της Μελβούρνης. 

«Η συνάντηση καταγράφηκε εν γνώσει του», είπε ο Κρόγκερ στην εκπομπή. «Η κασέτα δεν έπαιξε ποτέ… Ο Κλίντον απαντούσε σε ερώτηση για τη διεθνή τρομοκρατία και έκανε κάποιες εκπληκτικές παρατηρήσεις που μέχρι τώρα έμεναν στην κατοχή μου». 

Σύμφωνα με πολλά βιβλία σχετικά με την 11η Σεπτεμβρίου, η κυβέρνηση Κλίντον σκεφτόταν τον Δεκέμβριο του 1998 να «εξολοθρεύσει» τον Μπιν Λάντεν αλλά σταμάτησε την επιχείρηση λόγω των παράπλευρων απωλειών. 

Τελικά, ο Σαουδάραβας κροίσος και επικεφαλής της Αλ Κάιντα, δολοφονήθηκε στις 2 Μαΐου του 2011 κατά τη διάρκεια επιχείρησης των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων στο κρησφύγετο του στο Αμποταμπάντ του Πακιστάν. 
Τη σορό του δεν την είδε ποτέ κανείς, αφού η κυβέρνηση Ομπάμα είπε ότι τον έριξαν στη θάλασσα όπως προβλέπει η μουσουλμανική παράδοση, κάτι που απέρριψαν οι μουσουλμάνοι… 

ΠΗΓΗ: CNN

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY