Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο – σοκ: Την «έσπασε» στο ξύλο, μπροστά στα μάτια του παιδιού της!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα πραγματικά σοκαριστικό ερασιτεχνικό βίντεο ωμής βίας από γυναίκα σε γυναίκα, παρουσία ενός δίχρονου παιδιού, στις ΗΠΑ.

Βίντεο – σοκ: Την «έσπασε» στο ξύλο, μπροστά στα μάτια του παιδιού της!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα πραγματικά σοκαριστικό ερασιτεχνικό βίντεο ωμής βίας από γυναίκα σε γυναίκα, παρουσία ενός δίχρονου παιδιού, στις ΗΠΑ.\r\n\r\nΗ 25χρονη Latia Harris από το χωριό Σάλεμ αντιμετωπίζει κατηγορίες για επίθεση και σωματικές βλάβες και απειλές θανάτου, ωστόσο δεν έχει ακόμη συλληφθεί.\r\n\r\n\r\nΗ 25χρονη  Latia Harris\r\n\r\n\r\n\r\nΤο θύμα Catherine Ferreira\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\nΤο βίντεο που δείχνει τη βίαιη επίθεση είχε αναρτηθεί για σύντομο χρονικό διάστημα στο Facebook. Πριν «κατέβει», οι αρχές κατάφεραν να αποκτήσουν ένα αντίγραφό του.\r\n\r\nΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ\r\n\r\nhttp://www.youtube.com/watch?v=u9ZUtZSRU7g\r\n\r\n\r\n
Αλλά ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή…

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ σε ένα μονοπάτι που οδηγεί μέσα από μια καταπράσινη περιοχή ανάμεσα στο εστιατόριο της McDonald ‘s στο East Broadway και το Harvest Point Apartments στο Grieves Parkway του Σάλεμ.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας, αστυνομικοί κλήθηκαν να έρθουν «για μια γυναίκα που ήταν καλυμμένη με αίμα και φαινόταν να έχει δεχτεί άγρια επίθεση». Ο ίδιος σε δηλώσεις του είπε ότι το άγνωστο θύμα ήταν «αποπροσανατολισμένο, σε σύγχυση και αιμορραγούσε από το πρόσωπο». 

«Το μικρό παιδί του θύματος προσπαθούσε να παρέμβει για λογαριασμό της μητέρας του, κλοτσώντας την γυναίκα που χτυπάει βίαια την μητέρα του».
\r\nΟ μόνος που προσπάθησε να υπερασπιστεί την άτυχη γυναίκα ήταν ο μικρούλης γιος της – Όλοι οι άλλοι παρακολουθούσαν τη.. μάχη άπραγοι… 


Ο Salem John J. Pelura III ανέφερε ότι το θύμα περιέγραψε μια εύσωμη γυναίκα με το όνομα «Tia» η οποία εργάζεται στο McDonald ‘s και της επιτέθηκε «κατηγορώντας την ότι διέδιδε φήμες γι’ αυτήν και τον μάνατζέρ της». Στο βίντεο η ύποπτη είναι ντυμένη με την ενδυμασία των εργαζομένων στα McDonald ‘s.

Κατά τη διάρκεια των χτυπημάτων η ύποπτη χρησιμοποιεί χυδαία γλώσσα και λέει κάτι σχετικά με το ενδεχόμενο να χάσει τη δουλειά της.Το θύμα φαίνεται να γρονθοκοπήθηκε τουλάχιστον 20 φορές.

Το βίντεο δείχνει προς το τέλος την Harris να φτύνει το θύμα και να φεύγει μακριά, ζητώντας από εκείνους που καταγράφουν το περιστατικό να μην το δημοσιεύσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η αστυνομία σε αυτή τη επαρχία αντιμετωπίζει αυτό το είδος της βίας καθημερινά. Ωστόσο, αυτό το βίντεο είναι αηδιαστικό στο να το παρακολουθήσεις», λέει ο Αρχηγός της Αστυνομίας Salem John J. Pelura III.\r\n\r\nΠηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY