Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΣΜΟΣ

Τράκαρε και άρχισε να… αυτοϊκανοποιείται δημοσίως (vid)

Ένα απίστευτο θέαμα αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας σε κεντρικό δρόμο της Πενσιλβανία των ΗΠΑ! Ένας 34χρονος άνδρας από το Νιού Τζέρσεϊ τράκαρε το αυτοκίνητό του και όλα ήταν... καλά μέχρι που άρχισε να βγάζει ένα-ένα τα ρούχα του!

Τράκαρε και άρχισε να… αυτοϊκανοποιείται δημοσίως (vid)

Ένα απίστευτο θέαμα αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας σε κεντρικό δρόμο της Πενσιλβανία των ΗΠΑ! Ένας 34χρονος άνδρας από το Νιού Τζέρσεϊ τράκαρε το αυτοκίνητό του και όλα ήταν… καλά μέχρι που άρχισε να βγάζει ένα-ένα τα ρούχα του!

\r\n

Όμως, δεν έμεινε μόνο σε αυτό… Έκπληκτοι οι περαστικοί έβλεπαν τον 34χρονο να αυτοϊκανοποιείται μπροστά από το τρακαρισμένο του αυτοκίνητο, αλλά και να κάνει άσεμνες χειρονομίες.

\r\n

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 34χρονος φαίνεται πως την ώρα του ατυχήματος ήταν υπό την επήρεια ουσιών.

\r\n

Προσφορές, Εκτυπώσιμα Κουπόνια & Εκπτωτικοί Κωδικοί… Απευθείας στο Email σου!

\r\n

Όπως αναφέρει η αναφορά των Αρχών: «Μετά το ατύχημα, ο άνδρας οδηγός βγήκε από το όχημα και άρχισε να βγάζει τα ρούχα του και να φωνάζει. Στη συνέχεια προσπάθησε να οδηγήσει το αυτοκίνητό του. Ωστόσο, κάποιος αφαίρεσε και κράτησε τα κλειδιά μέχρι να φτάσει η αστυνομία».

\r\n

Παρά το γεγονός ο 34χρονος έβγαλε τα ρούχα του και άρχισε να αυνανίζεται, απέχοντας μόλις 400 μέτρα από ένα δημοτικό σχολείο, χρεώθηκε μόνο με την κατηγορία για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών, αλλά όχι για ασέλγεια ή δημόσια ασέλγεια.

\r\n

Δείτε βίντεο:
\r\n

\r\nhttp://www.youtube.com/watch?v=gFgz1vEZkKI

\r\n

Πηγή: Πρώτο Θέμα

\r\n

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY