Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΣΜΟΣ

Νεα ληστεία στις Κάννες

Η δεύτερη ληστεία σε τρείς ημέρες έγινε σήμερα στις Κάννες με τους δράστες να εισβάλλουν με απίστευτο θράσος σε πολυτελές κοσμηματοπωλείο και να κλέβουν ρολόγια ανυπολόγιστης αξίας!

Νεα ληστεία στις Κάννες

Η δεύτερη ληστεία σε τρείς ημέρες έγινε σήμερα στις Κάννες με τους δράστες να εισβάλλουν με απίστευτο θράσος σε πολυτελές κοσμηματοπωλείο και να κλέβουν ρολόγια ανυπολόγιστης αξίας!\r\n\r\nΤο κατάστημα Kronometry απέχει λίγες εκατοντάδες μέτρα από το ξενοδοχείο Carlton όπου την Κυριακή ένας ληστής έκλεψε κοσμήματα αξίας 103 εκ. ευρώ.\r\n\r\nΣύμφωνα με την εφημερίδα Νις Ματέν, οι δύο δράστες μπήκαν στο κατάστημα γύρω στις 10.30 το πρωί, άρπαξαν όσα ρολόγια μπορούσαν και διέφυγαν με μοτοσικλέτα. Ο ένας από τους ληστές μπήκε στο κοσμηματοπωλείο παριστάνοντας τον πελάτη. Ακινητοποίησε τους υπαλλήλους με μια χειροβομβίδα και στη συνέχεια άνοιξε την πόρτα στον συνεργό του.

\r\n

Αυτή είναι η δεύτερη ληστεία που σημειώνεται στο Kronometry μέσα σε διάστημα έξι μηνών. Τον Φεβρουάριο, τρεις κλέφτες κατάφεραν να μπουν στο κατάστημα ενώ ήταν κλειστό για το μεσημεριανό διάλειμμα των υπαλλήλων και έφυγαν αρπάζοντας 150 ρολόγια, αξίας 1 εκατομμυρίου ευρώ. Κατά τη διάρκεια του κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών, τον Μάιο, είχαν σημειωθεί άλλες δύο κλοπές κοσμημάτων μεγάλης αξίας από ένα γνωστό χρυσοχοείο και από ένα ξενοδοχείο.\r\nΑυτή είναι η δεύτερη ληστεία που σημειώνεται στο Kronometry μέσα σε διάστημα έξι μηνών. Τον Φεβρουάριο, τρεις κλέφτες κατάφεραν να μπουν στο κατάστημα ενώ ήταν κλειστό για το μεσημεριανό διάλειμμα των υπαλλήλων και έφυγαν αρπάζοντας 150 ρολόγια, αξίας 1 εκατομμυρίου ευρώ. Κατά τη διάρκεια του κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών, τον Μάιο, είχαν σημειωθεί άλλες δύο κλοπές κοσμημάτων μεγάλης αξίας από ένα γνωστό χρυσοχοείο και από ένα ξενοδοχείο.

\r\n

\r\nΟι δύο ληστές απείλησαν τον διευθυντή και τους τρεις πωλητές και τους ανάγκασαν να ανοίξουν τις βιτρίνες, από τις οποίες πήραν περίπου 40 ρολόγια. Η αξία των κλοπιμαίων δεν έχει προδιοριστεί.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY