Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΣΜΟΣ

Γυμνόστηθοι νεαροί χορεύουν ζωντανά σε γερμανικό δελτίο ειδήσεων! (vid)

Η θύελλα "Ξάβερ" που σαρώνει τη βορειοδυτική Ευρώπη τις τελευταίες δυο ημέρες, φαίνεται ότι δεν πτοεί δυο νεαρούς που αποφάσισαν να χορέψουν... γυμνοί, αψηφώντας τις χαμηλές θερμοκρασίες και τον δυνατό αέρα.

Γυμνόστηθοι νεαροί χορεύουν ζωντανά σε γερμανικό δελτίο ειδήσεων! (vid)

Η θύελλα “Ξάβερ” που σαρώνει τη βορειοδυτική Ευρώπη τις τελευταίες δυο ημέρες, φαίνεται ότι δεν πτοεί δυο νεαρούς που αποφάσισαν να χορέψουν… γυμνοί, αψηφώντας τις χαμηλές θερμοκρασίες και τον δυνατό αέρα.

\r\nΌλα συνέβησαν στο δελτίο ειδήσεων γερμανικού καναλιού.\r\n\r\nΗ δημοσιογράφος ντυμένη σαν το… κρεμμύδι και με… φόντο τη φουρτουνιασμένη θάλασσα, είναι σε ζωντανή σύνδεση και κάνει ρεπορτάζ για την κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα της.\r\n\r\nΤο Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε “Like” στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!\r\n\r\nΩστόσο, δεν έχει αντιληφθεί ότι πίσω της είναι οι δυο ατρόμητοι νεαροί, που κάνουν χορευτικές φιγούρες και μάλιστα, χωρίς να φοράνε μπλούζες.\r\n\r\nhttp://www.youtube.com/watch?v=08N2lTXnhf8&feature=player_embedded

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY