Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο με φάντασμα που πετάει κουτιά σε αγορά της Βρετανίας κάνει το γύρο του κόσμου!

Μετά τη γοργόνα στα βράχια του Ισραήλ, ένα νέο βίντεο έρχεται να αναστατώσει τους χρήστες του διαδικτύου...\r\nΝύχτα 4ης Μαΐου, κλειστή αγορά στο Σροπσάιρ του Ουέλινγκτον, Βρετανία: Μια σκια ανεβαίνει τη σκάλα και στο πέρασμά της καταγράφεται η πτώση κουτιών που είναι στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο!

Βίντεο με φάντασμα που πετάει κουτιά σε αγορά της Βρετανίας κάνει το γύρο του κόσμου!

Μετά τη γοργόνα στα βράχια του Ισραήλ, ένα νέο βίντεο έρχεται να αναστατώσει τους χρήστες του διαδικτύου…\r\nΝύχτα 4ης Μαΐου, κλειστή αγορά στο Σροπσάιρ του Ουέλινγκτον, Βρετανία: Μια σκια ανεβαίνει τη σκάλα και στο πέρασμά της καταγράφεται η πτώση κουτιών που είναι στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο!

\r\n”Δεν υπήρχε κανείς στο κτίριο όταν έπεσαν τα κουτιά. Είδαμε ξανά και ξανά το βίντεο και παρατηρήσαμε τη σκιά να ανεβαίνει τα σκαλιά και μετά να ρίχνει τα κουτιά κάτω!”, λέει η διευθύντρια της αγοράς, Κέι Μπόκι, η οποία ανακάλυψε το επίμαχο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας.\r\n\r\nΑπίστευτες προσφορές από 50% έως 90%! \r\n\r\nΑν και πολλοί βλέποντας το βίντεο δεν διακρίνουν τη σκιά, η διευθύντριας τονίζει ότι το φάντασμα φαίνεται ξεκάθαρα ότι εμφανίζεται στα αριστερά της οθόνης και κινείται προς τα δεξιά, στη σκάλα.\r\n\r\nΔείτε το βίντεο:\r\n\r\nhttp://www.youtube.com/watch?v=WlS9vJgLxoY&feature=player_embedded\r\n\r\nΠηγή: zappit

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY