Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΣΜΟΣ

Έτσι είναι σήμερα η μικρή Μαντλίν; (pics)

Με τον πιο επίσημο τρόπο η Σκότλαντ Γιάρντ ανακοίνωσε ότι έχει νεα στοιχεία και νέους μάρτυρες ότι η μικρή Μαντλίν Μακ Καν είναι ζωντανή και έτσι ανοίγει ξανά την υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής αγγλίδας.

Έτσι είναι σήμερα η μικρή Μαντλίν; (pics)

Με τον πιο επίσημο τρόπο η Σκότλαντ Γιάρντ ανακοίνωσε ότι έχει νεα στοιχεία και νέους μάρτυρες ότι η μικρή Μαντλίν Μακ Καν είναι ζωντανή και έτσι ανοίγει ξανά την υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής αγγλίδας.\r\n\r\nΌπως είπαν, υπάρχουν 38 πρόσωπα τα οποία συνδέονται με την υπόθεση και τα οποία είναι υπό έρευνα.\r\n\r\nΟι γονείς της μικρής Μαντλίν είπαν ότι αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά.\r\n\r\nΗ μικρή Μαντίν ήταν 4 ετών όταν εξαφανίστηκε στην Πορτογαλία τον Μάϊο του 2007. Ηταν με τους γονείς της διακοπές. Κοιμόταν στο δωμάτιο ενώ οι γονείς της έτρωγαν σε κοντινό εστιατόριο.

\r\n

\r\n

\r\n\r\nΟι Πορτογαλικές αρχές είχαν εγκαταλείψει τις έρευνες το 2008 αλλά αλλά η Σκότλαντ Γιάρντ ξανάνοιξε την υπόθεση τον Μάϊο του 2011 με εντολή του βρετανού πρωθυπουργού μετά από έκκληση των γονιών της μικρής.\r\n

\r\n

\r\n

\r\nΟ ντετέκτιβ Αντι Ρέντγουντ ο οποίος είναι και επικεφαλής των ερευνών με 37 άνδρες στην ομάδα του είπε ότι έχουν μελετήσει ένα προς ένα τα 30.500 έγγραφα που είχαν συγκεντρωθεί από την Πορτογαλική αστυνομία, την Βρετανική αστυνομία αλλά και από ιδιωτικούς ερευνητές.\r\n\r\n”Τα τελευταία 2 χρόνια σύμφωνα με τα στοιχεία που έχω συλλέξει δεν υπάρχει καμία απόδειξη που να δείχνει με βεβαιότητα ότι η Μαντλίν είναι νεκρή”, δηλώνει.\r\n\r\nΓια να βοηθηθούν στις έρευνες οι αστυνομικοί έφτιαξαν με την βοήθεια υπολογιστή μια εικόνα της Μαντλίν όπως θα ήταν σήμερα στα 10 της χρόνια.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY