Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Η «πρώτη αγάπη» της Jennifer Lopez είναι καυτή! Δείτε το νέο video clip της!

Στα καλύτερά της είναι η Jennifer Lopez που μας αποκαλύπτει την... πρώτη της αγάπη στο καινούργιο της video clip για το τραγούδι «First Love» (Πρώτη Αγάπη).

Η «πρώτη αγάπη» της Jennifer Lopez είναι καυτή! Δείτε το νέο video clip της!

Στα καλύτερά της είναι η Jennifer Lopez που μας αποκαλύπτει την… πρώτη της αγάπη στο καινούργιο της video clip για το τραγούδι «First Love» (Πρώτη Αγάπη). \r\n\r\nΗ 44χρονη μπορεί να βγαίνει με τον κατά πολλά χρόνια μικρότερό της Casper Smart, αυτό όμως δεν την εμπόδισε να να έρθει πολύ… κοντά με μοντέλο των Dolce & Gabbana, David Gandy.\r\n\r\nΣτο ασπρόμαυρο βίντεο η διάσημη τραγουδίστρια χορεύει και κυλιέται στη μέση της ερήμου φορώντας είτε σέξι κορμάκια είτε αποκαλυπτικά φορέματα και με πόζες όλο νόημα μας αποκαλύπτει την πρώτη της αγάπη.\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\nhttp://www.youtube.com/watch?v=BfgoiYu9EUE\r\n\r\nΣτα καλύτερά της είναι η Jennifer Lopez που μας αποκαλύπτει την… πρώτη της αγάπη στο καινούργιο της video clip για το τραγούδι «First Love» (Πρώτη Αγάπη). Η 44χρονη μπορεί να βγαίνει με τον κατά πολλά χρόνια μικρότερό της Casper Smart, αυτό όμως δεν την εμπόδισε να να έρθει πολύ… κοντά με μοντέλο των Dolce & Gabbana, David Gandy.\r\n\r\nΣτο ασπρόμαυρο βίντεο η διάσημη τραγουδίστρια χορεύει και κυλιέται στη μέση της ερήμου φορώντας είτε σέξι κορμάκια είτε αποκαλυπτικά φορέματα και με πόζες όλο νόημα μας αποκαλύπτει την πρώτη της αγάπη.\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n

\r\n\r\n


\r\n\r\n
\r\n

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

\r\n

\r\n
\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

2500  χαρακτήρες απομένουν

\r\n\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

* Υποχρεωτικά πεδία

\r\n

Το protothema.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

\r\n

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

\r\n

\r\n

\r\n

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY