Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Η αντικαταστάτρια της Κρυσταλλίας μετά την αποχώρησή της από τους Otherview (pics)

Σόλο καριέρα κάνει εδώ και λίγους μήνες η Κρυσταλλία, που αποχώρησε από το συγκρότημα "Otherview" κι έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο της single με τίτλο "Κιμωλία", ενώ παράλληλα "σκίζει" και στο "Your face sounds familiar".

Η αντικαταστάτρια της Κρυσταλλίας μετά την αποχώρησή της από τους Otherview (pics)

Σόλο καριέρα κάνει εδώ και λίγους μήνες η Κρυσταλλία, που αποχώρησε από το συγκρότημα “Otherview” κι έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο της single με τίτλο “Κιμωλία”, ενώ παράλληλα “σκίζει” και στο “Your face sounds familiar”.\r\n\r\nΤο συγκρότημα εμφανίστηκε το 2009 μέσα από μια συνεργασία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που τους άνοιξε το δρόμο για την επιτυχία.\r\n\r\nΕκτός από την Κρυσταλλία, το συγκρότημα απαρτίζουν οι Βασίλης Κουμεντάκος και Δημήτρης Ίσαρης και το τελευταίο κομμάτι που κυκλοφόρησαν με την φωνή της Κρυσταλλίας ήταν το «Κράτα με σφιχτά».\r\n\r\nΜετά την αποχώρησή της, τα δύο αγόρια ανακοίνωσαν πως ψάχνουν μια κοπέλα για να συμπληρώσει το συγκρότημα.

\r\n

Έλενα Τσαγκρινού

\r\n

Μετά από αναζήτηση της κατάλληλης, κατέληξαν! Η κοπέλα που θα δώσει τη φωνή της στους Otherview, είναι η Έλενα Τσαγκρινού.

\r\n

Έλενα Τσαγκρινού

\r\n

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Έλενα βγαίνει μπροστά στις κάμερες. Η νεαρή τραγουδίστρια διαγωνίστηκε το 2009 στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, ζητώντας μια ευκαιρία για καριέρα στο τραγούδι. Μπορεί τότε να μην προχώρησε πολύ, αλλά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα στο χώρο της μουσικής!

\r\n

Έλενα Τσαγκρινού

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY