Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Διάσημος τραγουδιστής από το εξωτερικό με φανέλα της εθνικής Ελλάδας (pics)

\r\nΗ μουσική κέρδισε την τελευταία στιγμή από το μπάσκετ τον Jeff Scott Soto έναν από τους κορυφαίους hard rock τραγουδιστές παγκοσμίως.

Διάσημος τραγουδιστής από το εξωτερικό με φανέλα της εθνικής Ελλάδας (pics)
\r\n

Η μουσική κέρδισε την τελευταία στιγμή από το μπάσκετ τον Jeff Scott Soto έναν από τους κορυφαίους hard rock τραγουδιστές παγκοσμίως.

\r\nΣτην τελευταία συναυλία του στην Αθήνα εμφανίστηκε με φανέλα της εθνικής ομάδας, ενώ σε προηγούμενη επίσκεψη του σκόπευε να προπονηθεί στο κλειστό του Πανελληνίου! Διαβάστε για τα ματς που έπαιξε με τους Όγκμον, Όντομ και τον θαυμασμό του για τον Ντόμινικ Ουίλκινς.\r\n\r\nΟ Jeff Scott Soto με χιλιάδες θαυμαστές σε όλο τον κόσμο έχει πραγματοποιήσει μία αξιοζήλευτη καριέρα στο χώρο του hard rock και του heavy metal.\r\n\r\nΕπηρεασμένος καλλιτεχνικά από τον «θρυλικό» τραγουδιστή των Queen, Freddie Mercury αλλά και τον frontman των Journey, Steve Perry κατάφερε να αφήσει το δικό του στίγμα στο χώρο της μουσικής.\r\n

Επί σειρά ετών αποτέλεσε τον τραγουδιστή των Talisman, ενώ τραγούδησε στα δύο πρώτα άλμπουμ του βιρτουόζου της κιθάρας Yngwie Malmsteen.

\r\n

Επίσης συνεργάστηκε μεταξύ άλλων με τους Axel Rudi Pell, Τransiberian Orchestra,  Journey  αλλά και με μέλη των Queen.

\r\n

Ο 47χρονος μουσικός, ιδιαίτερα αγαπητός στη χώρα μας επέστρεψε πριν από μερικές μέρες στην Ελλάδα για τρεις συναυλίες.

\r\n

Στην Αθήνα μάλιστα δεν δίστασε να εμφανιστεί με φανέλα της εθνικής ομάδας μπάσκετ έχοντας τυπωμένο το όνομα του. Άλλωστε δεν έχει κρύψει ποτέ την παθολογική αγάπη του για την πορτοκαλί μπάλα.

\r\n

«Λατρεύω το μπάσκετ και παίζω πάντα όταν βρίσκομαι στο σπίτι μου στην Καλιφόρνια», τονίζει ο ύψους 1.95 Jeff Scott Soto.

\r\n\r\n

\r\n

Ο διάσημος τραγουδιστής σε προηγούμενη παρουσία του στην Αθήνα σκόπευε να προπονηθεί στο κλειστό της Κυψέλης, αλλά το απαιτητικό του πρόγραμμα δεν του το επέτρεψε.

\r\n

Είναι χαρακτηριστικό πως όπου και αν βρίσκεται ενημερώνεται σε καθημερινή βάση για τα αποτελέσματα των αγώνων του NBA.

\r\n

Mάλιστα σκόπευε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο κολεγιακό μπάσκετ, όμως ένας τραυματισμός στην τελευταία του χρονιά στο high school έβαλε φρένο στα όποια σχέδια είχε για να πραγματοποιήσει επαγγελματική καριέρα στο μπάσκετ.

\r\n

Αν και υποστηρικτής των Λος Άντζελες Λέικερς, δεν παραλείπει να αναφερθεί στον θαυμασμό του για τον Ντόμινικ Ουίλκινς έχοντας μάλιστα προσαρμόσει το στιλ του στο σουτ πάνω στον πρώην σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού.

\r\n\r\n

\r\n

Μάλιστα ο Jeff Scott Soto, γνωρίζει ότι ο “human highlight film” έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Ευρώπης με τους «πράσινους».

\r\n

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ για τον σπουδαίο τραγουδιστή, καθώς όποτε του δίνεται η ευκαιρία παίρνει μέρος σε τοπικά πρωταθλήματα στο Λος Άντζελες.

\r\n

Μάλιστα, έχει αγωνιστεί με μεγάλα ονόματα του NBA, όπως οι Στέισι Όγκμον και Λαμάρ Όντομ σημειώνοντας ωστόσο πως η διαφορά ήταν χαώδης!

\r\n\r\n

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY