Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Η αντίδραση του Κούτσερ όταν έμαθε για το θάνατο του Στιβ Τζομπς (vid)

O Άστον Κούτσερ, που μεταμορφώθηκε στο Στιβ Τζομπς στη βιογραφική ταινία "JOBS", αποκάλυψε πώς έχασε την ευκαιρία να συναντήσει το μεγάλο οραματιστή και ηγέτη της Apple, λίγο πριν πεθάνει, λόγω δουλειάς και άλλων υποχρεώσεων που είχε.

Η αντίδραση του Κούτσερ όταν έμαθε για το θάνατο του Στιβ Τζομπς (vid)

O Άστον Κούτσερ, που μεταμορφώθηκε στο Στιβ Τζομπς στη βιογραφική ταινία “JOBS”, αποκάλυψε πώς έχασε την ευκαιρία να συναντήσει το μεγάλο οραματιστή και ηγέτη της Apple, λίγο πριν πεθάνει, λόγω δουλειάς και άλλων υποχρεώσεων που είχε.\r\n\r\nΚατά τη διάρκεια μια συναισθηματικής συνέντευξη που παραχώρησε στο “The Tonight Show” με το Τζέι Λένον, ο σταρ του Χόλιγουντ μίλησε επίσης για το πώς ένιωσε μετά το άκουσμα του θανάτου του Τζομπς, και πώς θεώρησε τον συνιδρυτή της Apple ως κάτι δεδομένο.\r\n\r\nΣυγκεκριμένα ανέφερε:

\r\n

“Προσωπικά, δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που άκουσα ότι είχε πεθάνει. Τράβηξα το αυτοκίνητό μου στην άκρη του δρόμου και μου πήρε κάποια λεπτά για συνειδητοποιήσω τι είχε γίνει, μετά πήγα στο σπίτι και για πρώτη φορά αντιλήφθηκα ότι όλες οι σχέσεις που έχω στη ζωή μου συγκρατούνται μεταξύ τους με μια κόλλα που δημιουργήθηκε μέσα στην καθημερινότητα μου”.

\r\n

Ο Κούτσερ τόνισε επίσης πόσο σημαντικό ήταν το γεγονός να πρωταγωνιστήσει στην ταινία και να υποδυθεί το Στιβ Τζομπς, μιας και διαβάζοντας το σενάριο ήθελε το ρόλο να τον αναλάβει σε κάθε περίπτωση κάποιος που να τον θαύμαζε ειλικρινά, όπως ο ίδιος.

\r\n

H ταινία “JOBS” θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 19 Σεπτεμβρίου.

\r\n

Καλύπτει την περίοδο 1971 – 2000, δηλαδή τη «θητεία» του Στιβ Τζομπς σε Apple, Pixar και NeXT.\r\n\r\nhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZvqIwUperU0

\r\n

Πηγή: appleworldhellas

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY