Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Ζακ Γαλιφιανάκης: «Θα γυρίσω ταινία στην Ελλάδα για τη Μάχη της Κρήτης»

"Προσπαθώ να κάνω μια ταινία στην Ελλάδα σύντομα, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια… Το σενάριό της γράφεται τώρα, αλλά δεν είναι κωμωδία, είναι κάτι διαφορετικό. Πρόκειται για ένα πολεμικό δράμα, γύρω από τη Μάχη της Κρήτης" δήλωσε ο Ζακ Γαλιφιανάκης, αποκαλύπτοντας πως στα άμεσα σχέδιά του είναι να γυρίσει ένα φιλμ στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ζακ Γαλιφιανάκης: «Θα γυρίσω ταινία στην Ελλάδα για τη Μάχη της Κρήτης»

“Προσπαθώ να κάνω μια ταινία στην Ελλάδα σύντομα, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια… Το σενάριό της γράφεται τώρα, αλλά δεν είναι κωμωδία, είναι κάτι διαφορετικό. Πρόκειται για ένα πολεμικό δράμα, γύρω από τη Μάχη της Κρήτης” δήλωσε ο Ζακ Γαλιφιανάκης, αποκαλύπτοντας πως στα άμεσα σχέδιά του είναι να γυρίσει ένα φιλμ στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

\r\n

Ο Χολιγουντιανός σταρ και πρωταγωνιστής του “Hangover ΙΙΙ” έδωσε συνέντευξη στο “Έθνος της Κυριακής” και μίλησε για την επικείμενη ταινία του στη χώρα μας.

\r\n

“Θα πρέπει να ξεσκονίσω πολύ καλά τα ελληνικά μου” ανέφερε χαριτολογώντας και πρόσθεσε: «Αν καταφέρουμε να κάνουμε την ταινία -ένας συγγενής μου προσπαθεί να βρει άκρη μ’ αυτό- θα πρέπει να πέσω με τα μούτρα. Εκτός κι αν οι μόνες μου ατάκες είναι “προς τα πού είναι το μπάνιο” και “πού είναι η οδοντογλυφίδα μου”!».

\r\n

Στην ερώτηση γιατί πιστεύει ότι οι θεατές ταυτίστηκαν με την ταινία και τους ρόλους, που υποδύονταν οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Hangover» ο Γαλιφιανάκης απάντησε:\r\n\r\n”Eίχε αρχετυπικούς χαρακτήρες με τους οποίους μπόρεσαν να ταυτιστούν οι θεατές. Νομίζω ότι άλλοι άνθρωποι έχουν μια παράξενη πλευρά που βγαίνει πότε – πότε στην επιφάνεια, άλλοι μια κουλ, έξυπνη που επιτρέπει τα πάντα, άλλοι είναι πιο νευρικοί και παρασύρονται… Γι’ αυτό νομίζω ότι ταυτίστηκαν οι θεατές”.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY