Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

«Αρνήθηκα να παίξω στο “Star Wars”, γιατί δεν καταλάβαινα το σενάριο»

Ήταν το 1977, όταν ο 35χρονος τότε Χάρισον Φορντ υποδύθηκε για πρώτη φορά το Χαν Σόλο στο "Star Wars" και αυτός έμελλε να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς του ρόλους.

«Αρνήθηκα να παίξω στο “Star Wars”, γιατί δεν καταλάβαινα το σενάριο»

Ήταν το 1977, όταν ο 35χρονος τότε Χάρισον Φορντ υποδύθηκε για πρώτη φορά το Χαν Σόλο στο “Star Wars” και αυτός έμελλε να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς του ρόλους.

\r\n

\r\n

Όμως, ο Τζορτζ Λούκας, άλλον ηθοποιό είχε στο μυαλό του για τον εν λόγω ήρωα…

\r\n

Αρχικά, ο καταξιωμένος σκηνοθέτης είχε προτείνει στον Αλ Πατσίνο να πρωταγωνιστήσει στο φιλμ επιστημονικής φαντασίας ως Σόλο.

\r\n

“Ο ρόλος ήταν δικός μου, αν τον ήθελα, αλλά είπα όχι γιατί δεν καταλάβαινα τι έλεγε το σενάριο” αποκάλυψε ο 73χρονος σταρ, στα πλαίσια της εκδήλωσης “An Evening With Al Pacino ” που έλαβε χώρα στο Λονδίνο.

\r\n

Δεν ήταν όμως μόνο ο Πατσίνο, που αρνήθηκε το συγκεκριμένο ρόλο. Εξίσου αρνητικοί στην προοπτική να τον υποδυθούν ήταν οι Τζέιμς Κααν, Κέρτ Ράσελ και Κρίστοφερ Γουόκεν.

\r\n

Ευτυχώς για το Φορντ, που δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην κατανόηση του σεναρίου και έπαιξε το Χαν Σόλο, ο οποίος, ομολογουμένως, εκτόξευσε την καριέρα. Μάλιστα, θα τον επαναλάβει στο σίκουελ που σκηνοθετεί ο Τζέι Τζέι Άμπραμς και το οποίο αναμένεται στις αίθουσες το 2015.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY