Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Πρεμιέρα για το «Ένας άλλος κόσμος» στη Νέα Υόρκη

Κέρδισε το μεγάλο στοίχημα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης ετοιμάζεται για την κυκλοφορία της ταινίας του “Ένας άλλος κόσμος” (“Worlds Apart”) στις κινηματογραφικές αίθουσες της Νέας Υόρκης.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Πρεμιέρα για το «Ένας άλλος κόσμος» στη Νέα Υόρκη

Κέρδισε το μεγάλο στοίχημα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης ετοιμάζεται για την κυκλοφορία της ταινίας του “Ένας άλλος κόσμος” (“Worlds Apart”) στις κινηματογραφικές αίθουσες της Νέας Υόρκης.\r\n\r\nΜετά τη μεγάλη επιτυχία της ταινίας στην Ελλάδα, τη συμμετοχή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Βερολίνο, αλλά και στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου στο Λος Άντζελες, η ταινία Worlds Aparts ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη.\r\n\r\nΙδιαίτερα χαρούμενος, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ανέβασε στο Instagram το ξενόγλωσσο trailer της ταινίας, ανακοινώνοντας πως θα βγει στο NYC Village East Cinema στις 13 Ιανουαρίου!\r\n

\r\n

\r\n\r\nΛίγα λόγια για την ταινία:\r\n\r\nΤρεις γενιές Ελλήνων αναζητούν τον έρωτα στο δύσκολο σήμερα.\r\nΤρεις γενιές ξένων βρίσκουν τον έρωτα στη χώρα μας.\r\nΟι άνθρωποι. Οι ματιές τους. Οι ιστορίες τους και η συνάντησή τους με την Ιστορία.\r\n\r\n“Ένας άλλος κόσμος”\r\nΜία σύγχρονη ερωτική τριλογία σε μία Ελλάδα που αλλάζει.\r\n\r\nΈνα καστ σημαντικών Ελλήνων, Ευρωπαίων, Αμερικανών και Ασιατών ηθοποιών δίνει φως στους ήρωες. Ανάμεσά τους, ο J.K. Simmons, που ήδη βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα και το βραβείο Β’ ανδρικού ρόλου στα Όσκαρ, με την ταινία «Whiplash» («Χωρίς μέτρο»).\r\n\r\nΠρωταγωνιστούν οι Andrea Osvart, Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας, Tawfeek Barhom, Νίκη Βακάλη.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY