Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

«Behind The Candelabra»

Η ταινία που κατέκτησε 11 Βραβεία ΕΜΜΥ 2013 (από τις συνολικά 15 υποψηφιότητες), μεταξύ των οποίων και τα βραβεία καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας και α' ανδρικού ρόλου, έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από 5 Δεκεμβρίου.

«Behind The Candelabra»

Η ταινία που κατέκτησε 11 Βραβεία ΕΜΜΥ 2013 (από τις συνολικά 15 υποψηφιότητες), μεταξύ των οποίων και τα βραβεία καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας και α’ ανδρικού ρόλου, έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από 5 Δεκεμβρίου.

\r\n

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

\r\nΠριν τον Έλβις, τον Έλτον Τζον, τη Μαντόνα και τη Λέιντι Γκάγκα, ήταν ο Λιμπεράτσε: ένας βιρτουόζος πιανίστας, μοναδικός περφόρμερ και λαμπερός αστέρας στη σκηνή και την τηλεόραση. Το όνομά του, συνώνυμο με το σόου, την ακραία πολυτέλεια και… τα κηροπήγια, έγινε γνωστό σε κάθε άκρη του πλανήτη και στη 40χρονη καριέρα του απέκτησε ένα πιστό, φανατικό κοινό. Η ταινία φωτίζει την προσωπική ζωή του Λιμπεράτσε, και συγκεκριμένα τη σχέση του με το νεαρό Σκοτ Θόρσον, από την πρώτη στους συνάντηση στο Hilton του Las Vegas μέχρι τον πικρό, δημόσιο χωρισμό τους. \r\n\r\n \r\n\r\nΕίδος: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ / ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΗ\r\nΣκηνοθεσία: ΣΤΙΒΕΝ ΣΟΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ\r\nΣενάριο: ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΛΑ ΓΚΡΑΒΕΝΙΖ βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο των ΣΚΟΤ ΘΟΡΣΟΝ & ΑΛΕΞ ΘΟΡΛΕΪΦΣΟΝ\r\nΠαραγωγή: ΤΖΕΡΙ ΓΟΥΕΪΝΤΡΑΟΥΜΠ\r\nΠρωταγωνιστούν: ΜΑΪΚΛ ΝΤΑΓΚΛΑΣ, ΜΑΤ ΝΤΕΪΜΟΝ, ΝΤΑΝ ΑΚΡΟΪΝΤ, ΡΟΜΠ ΛΟΟΥ, ΣΚΟΤ ΜΠΑΚΙΟΥΛΑ, ΤΟΜ ΠΑΠΑ, ΠΟΛ ΡΕΪΖΕΡ, ΝΤΕΜΠΙ ΡΕΪΝΟΛΝΤΣ\r\nΔιάρκεια: 118’\r\nΔιανομή: HOLLYWOOD ENTERTAINMENT\r\n\r\n \r\n\r\n \r\n\r\n \r\n\r\n 

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY