Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

«Ο Gummy Bear σώζει τον Αϊ-Βασίλη»

 Ο Gummy Bear και πάλι κοντά σας! Ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων έρχεται στην πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία, γεμάτη περιπέτειες και μουσική από 28 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους.

«Ο Gummy Bear σώζει τον Αϊ-Βασίλη»

 Ο Gummy Bear και πάλι κοντά σας! Ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων έρχεται στην πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία, γεμάτη περιπέτειες και μουσική από 28 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους.

\r\n

O Gummy Bear μαζί με την τρελλοπαρέα του, τη Γάτα, τη Νυχτερίδα και τον Χαμαιλέοντα, αγωνίζονται να σώσουν τα Χριστούγεννα και τον Αι Βασίλη.

\r\n\r\n

Υπόθεση:

\r\nΕίναι παραμονή Χριστουγέννων, ο Gummy Bear και οι φίλοι του – η γάτα Κάλα, η νυχτερίδα Βαμπίρο και ο Χάρι ο χαμαιλέοντας – μαθαίνουν από τα ξωτικά ότι ο Αι Βασίλης έχει εξαφανιστεί! Αποφασίζουν λοιπόν να πάνε στο Βόρειο Πόλο να μάθουν τι συμβαίνει και να σώσουν τα Χριστούγεννα. Εκεί ανακαλύπτουν ότι ο Αι Βασίλης πήγε διακοπές στο Νησί των Χριστουγέννων, όπως κάνει κάθε χρόνο, όμως αυτή τη φορά δεν επέστρεψε!\r\n\r\nΜόλις φτάνουν στο Νησί των Χριστουγέννων μαθαίνουν από ένα τάρανδο και ένα ελάφι, ότι ο Αι Βασίλης εξαφανίστηκε μαζί με ένα εξωγήινο με το όνομα Άλεν. Ευτυχώς για τον Gummy Bear και την παρέα του ο Αι Βασίλης δεν ήταν μακριά. Ο Άλεν τον είχε μεταφέρει σ’ ένα κοντινό νησί και τον είχε πείσει ότι είχε σταματήσει μ’ ένα μαγικό τρόπο το χρόνο, με σκοπό να μην γυρίσει πίσω και να παρατείνει τις διακοπές του. Ο Gummy Bear με τη βοήθεια των φίλων του ξεσκεπάζει την απάτη του Άλεν και πείθει τον Αι Βασίλη ότι πρέπει να επιστρέψει κατεπειγόντως για να προλάβει να μοιράσει τα δώρα στα παιδιά την ημέρα των Χριστουγέννων.\r\n\r\nΟ Άλεν όμως δεν είναι πρόθυμος να αφήσει τον Αι Βασίλη τόσο εύκολα. Θέλει να τον πάρει πίσω στον πλανήτη του για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα μαζί με τους δικούς του φίλους. Ο Gummy Βear αποφασίζει λοιπόν να διαγωνιστούν στο χορό και όποιος κερδίσει θα πάρει μαζί του τον Αι Βασίλη. Όταν ο Άλεν χάνει, ο Gummy Bear του εξηγεί ότι μπορεί να γιορτάσει τα Χριστούγεννα ακόμα και χωρίς τον Αι Βασίλη. Μπορεί  να χρησιμοποιήσει το μαγικό του ραβδάκι και να γίνει ο ίδιος Αι Βασίλης στο δικό του πλανήτη και να μοιράσει ο ίδιος δώρα στα παιδιά.  Έτσι όλοι θα ήταν χαρούμενοι και όλοι θα έπαιρναν τα δώρα τους εγκαίρως!\r\n\r\nΜια νέα, χαρούμενη ταινία για τα φετινά Χριστούγεννα με τον αγαπημένο μας ήρωα Gummy Bear που θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους με τις περιπέτειες και την υπέροχη μουσική του!\r\n

Μετά το τέλος της ταινίας, ο Gummy Bear θα σας παρουσιάσει το νέο του τραγούδι «Πλάτσα Μπλουμ» καθώς και νέα ακυκλοφόρητα video clips!

\r\nΣτην ταινία ακούγονται οι φωνές των: \r\n\r\nGummy Bear – Νικόλας Στραβοπόδης\r\n\r\nΒαμπίρο – Χρήστος Γρηγοριάδης\r\n\r\nΑι Βασίλης – Θανάσης Δρακόπουλος\r\n\r\nΚάλα – Χριστίνα Κωνσταντίνου\r\n\r\nΆλεν, Ρούντυ – Γιώργος Ρούσσος\r\n\r\nΧάρι – Χάρης Βαρθακούρης\r\n\r\nΑφηγητής – Ήζυ Κουτιέλ\r\n\r\n \r\n\r\nΔείτε το τρέιλερ:\r\n\r\nhttp://youtu.be/eWsuBCpNu6o\r\n

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY