Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος στα Βόρεια Προάστια! συμμορία που καίει τα θύματά της με πυρακτωμένο σίδερο επέστρεψε

Ο τρόμος επέστρεψε στα βόρεια στα βόρεια προάστια. Η Συμμορία που είχε κάψει με σίδερο σύζυγο γνωστού δερματολόγου, χτύπησε και στους Θρακομακεδόνες, χρησιμοποιώντας την ίδια πρακτική τις φρίκης, αυτή τη φορά με θύμα την οικογένεια γνωστού δικηγόρου.

Τρόμος στα Βόρεια Προάστια! συμμορία που καίει τα θύματά της με πυρακτωμένο σίδερο επέστρεψε

Ο τρόμος επέστρεψε στα βόρεια στα βόρεια προάστια. Η Συμμορία που είχε κάψει με σίδερο σύζυγο γνωστού δερματολόγου, χτύπησε και στους Θρακομακεδόνες, χρησιμοποιώντας την ίδια πρακτική τις φρίκης, αυτή τη φορά με θύμα την οικογένεια γνωστού δικηγόρου.

Ήδη και σύμφωνα με τις πληροφορίες του “Νewsit” οι έρευνες για την εξάρθρωση τις συμμορίας του τρόμου ανατέθηκε στους έμπειρους Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά τις Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής. Άλλωστε πρόκειται για τους ίδιους αστυνομικούς που είχαν καταφέρει να συλλάβουν τον φερόμενο ως αρχηγό της συγκεκριμένης συμμορίας, έναν επικίνδυνο κακοποιό από την Γεωργία, οποίος ήδη έχει προφυλακιστεί.

Δυστυχώς όμως, δεν είχαν καταφέρει να συλλάβουν των κακοποιό που την “βρίσκει” να απειλεί τα θύματα του με πυρακτωμένο σίδερο και να τους προκαλεί εγκαύματα, προκειμένου να του μαρτυρήσουν που έχουν κρυμμένα χρήματα, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας.

Από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε η ληστεία στην μονοκατοικία του γνωστού δικηγόρου στους Θρακομακεδόνες, και έγινε γνωστό πως ένας από τους δράστες απείλησε το γνωστό δικηγόρο και την σύζυγο του μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών τους με το πυρακτωμένο σίδερο, στην Ασφάλεια σήμανε συναγερμός.\r\n\r\nΟι έμπειροι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο και πραγματοποίησαν ενδελεχή έρευνα, διαπίστωσαν πως ο τρόπος διάρρηξης στην μπαλκονόπορτα τις μονοκατοικίας, ήταν ακριβώς ίδιος με το τρόπο διιάρρηξης που είχαν χρησιμοποιήσει οι δράστες ώστε να εισβάλουν στο σπίτι του γνωστού δερματολόγου, στην περιοχή της Φιλοθέης.

Αυτό όμως που πραγματικά έκανε τους έμπειρους αστυνομικούς να ρίξουν το βάρος το βάρος των ερευνών στα ασύλληπτα μέλη τις άγριας συμμορίας των Γεωργιανών κακοποιών, δεν ήταν άλλος από την περιγραφή του δράστη που κράδαινε το πυρακτωμένο σίδερο μπροστά στην έντρομη σύζυγο του γνωστού δικηγόρου, αλλά και στον ίδιο, προκαλώντας του μάλιστα ευτυχώς ελαφρά εγκαύματα με το ατμοσίδερο.

“Είχε βαριά φωνή… βραχνή, μιλούσε όχι πολύ “σπαστά” ελληνικά και ήταν ψηλός και σωματώδης”, είπε η σύζυγος του γνωστού δικηγόρου στην κατάθεση που έδωσε στους Αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Η περιγραφή που είχε δώσει πριν από μερικούς μήνες η τραυματισμένη σύζυγος του γνωστού δερματολόγου, είναι σχεδόν ίδια με την περιγραφή που έδωσε στους αστυνομικούς η σύζυγος του γνωστού δικηγόρου.
Και στις δυο περιπτώσεις που πια οι αστυνομικοί τις έχουν βάλει στο ίδιο “κάδρο” των ερευνών οι ομοιότητες είναι πολλές και δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, να πρόκειται για τους ίδιους κακοποιούς, με την απουσία βέβαια του αρχηγού τους ο οποίος είναι ήδη στην φυλακή.\r\n\r\nΣύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σπείρα έπειτα από την σύλληψη του φερόμενου ως αρχηγού της “λούφαξε” μέχρι να περάσει η “μπόρα” και στην συνέχεια, όταν κατάλαβαν πως ο Γεωργιανός κακοποιός που έπεσε στα χέρια τις Ασφάλειας, δεν άνοιξε το στόμα του ξαναβγήκαν στο δρόμο, σκορπώντας εκ νέου το τρόμο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο Τμήμα Ληστειών της Ασφάλειας Αττικής, έχουν αφήσει πίσω όλες τις υποθέσεις που δουλεύουν, και έχουν “πέσει με τα μούτρα στην δουλειά” προκειμένου να καταφέρουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, να συλλάβουν τα εναπομείναντα μέλη της άγριας συμμορίας.\r\n\r\nΠηγή: newsit

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY